LinuxQuestions.org
Visit Jeremy's Blog.
Go Back   LinuxQuestions.org > Forums > Linux Forums > Linux - Software
User Name
Password
Linux - Software This forum is for Software issues.
Having a problem installing a new program? Want to know which application is best for the job? Post your question in this forum.

Notices


Reply
  Search this Thread
Old 09-07-2003, 02:01 AM   #1
WebmastaX
LQ Newbie
 
Registered: Sep 2003
Distribution: Mandrake 9.1
Posts: 17

Rep: Reputation: 0
Konqueror gone bad


I don't know why but Konqueror is showing some weird behavior, it won't show some of the toolbar buttons like "back" and " forward"
just the ones for decreasing or increasing zoom. I already tried to "configure the toolbar" but that didn't help. It only shows those 2 items. Any ideas on how could I fix this problem?

Last edited by WebmastaX; 09-07-2003 at 02:24 AM.
 
Old 09-07-2003, 08:53 PM   #2
jailbait
LQ Guru
 
Registered: Feb 2003
Location: Blue Ridge Mountain
Distribution: Debian Jessie, Linux Mint 17
Posts: 7,790

Rep: Reputation: 292Reputation: 292Reputation: 292
Something might be broken in /home/user/.kde/share/apps/konqueror/konqueror.rc

You might be able to fix it by clicking on Settings -> Configure Toolbar and then working with the double menu that appears.

Last edited by jailbait; 09-07-2003 at 08:59 PM.
 
Old 09-08-2003, 03:22 PM   #3
WebmastaX
LQ Newbie
 
Registered: Sep 2003
Distribution: Mandrake 9.1
Posts: 17

Original Poster
Rep: Reputation: 0
I already fixed the problem, the problem was that I moved(unintentionally) the /usr/share/apps/konqueror directory to another location. This resulted on konqueror being unable to find the resources to build the toolbar menu.
 
  


Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off



Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
mount: wrong fs type, bad option, bad superblock on /dev/hdc3 Lordandmaker Linux - Hardware 15 06-05-2011 09:55 AM
mount: wrong fs type, bad option, bad superblock on /dev/cdrom, Adil_uk Linux - Hardware 9 02-16-2005 06:50 PM
mount: wrong fs type, bad option, bad superblock...(cdrom,dvd and floppy) SpItoS Mandriva 14 11-12-2004 03:27 PM
mount: wrong fs type, bad option, bad superblock on /dev/sdb1 pmoreira Linux - Hardware 5 02-26-2004 11:31 AM
wrong fs type, bad option, bad superblock on /dev/hdb1, ldare Linux - Hardware 1 02-12-2004 10:03 PM


All times are GMT -5. The time now is 08:46 PM.

Main Menu
Advertisement
My LQ
Write for LQ
LinuxQuestions.org is looking for people interested in writing Editorials, Articles, Reviews, and more. If you'd like to contribute content, let us know.
Main Menu
Syndicate
RSS1  Latest Threads
RSS1  LQ News
Twitter: @linuxquestions
Facebook: linuxquestions Google+: linuxquestions
Open Source Consulting | Domain Registration