LinuxQuestions.org
Register a domain and help support LQ
Go Back   LinuxQuestions.org > Forums > Linux Forums > Linux - Software
User Name
Password
Linux - Software This forum is for Software issues.
Having a problem installing a new program? Want to know which application is best for the job? Post your question in this forum.

Notices


Reply
  Search this Thread
Old 12-10-2003, 11:24 PM   #1
pyrocrickett
LQ Newbie
 
Registered: Aug 2003
Location: Notre Dame
Distribution: stage3 Gentoo 1.4
Posts: 8

Rep: Reputation: 0
Exclamation kdeinit not loading (JAMD w/KDE 3.1 & GRUB 0.93)


During the process of installing and removing some packages with Synaptic, kdeinit somehow got screwed up and now KDE won't load up. When I start my computer, I can get to the GRUB screen, but if I try booting my OS (JAMD Linux (2.4.20-9)), JAMD will go through the text-based startup sequence, but when it attempts to start KDE, the screen flickers between black and black with the hourglass mouse pointer. Does anyone know how I can fix this?

(NOTE: while messing around with Synaptic, I attempted to install the GNOME packages which, for all I know, worked fine. So, theoretically, I have GNOME installed on my box as well as KDE. One thought I had was to get to the command line from GRUB (somehow), load GNOME, and somehow fix my KDE install. Any ideas?)

pyrocrickett
==================
MSN Messenger/email:
pyrocrickett@hotmail.com
AIM:
pyrocrickett
==================
 
Old 12-11-2003, 02:34 AM   #2
pyrocrickett
LQ Newbie
 
Registered: Aug 2003
Location: Notre Dame
Distribution: stage3 Gentoo 1.4
Posts: 8

Original Poster
Rep: Reputation: 0
Question anyone?

Does anyone have any ideas?!?! I'm having to use Gnopix just to get online while my comfortable, familiar JAMD setup lies under a shroud of kde brokeness! Help!
 
  


Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off



Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Grub being ignored or not loading with FC4 & XP Rizla Fedora - Installation 15 08-04-2005 04:29 AM
KDE, Slack - improving loading & drawing times. Fireice Linux - Laptop and Netbook 1 08-25-2004 12:34 PM
kernel failing loading unnessary modules && issues upgrading to kde 3.2.2 promark Slackware 2 06-09-2004 05:03 PM
KDE needs kdeinit strampke Slackware 0 12-12-2003 07:09 AM
programs &KDE loading slow in 9.2 erik Mandriva 5 12-01-2003 05:42 AM


All times are GMT -5. The time now is 04:28 PM.

Main Menu
Advertisement
My LQ
Write for LQ
LinuxQuestions.org is looking for people interested in writing Editorials, Articles, Reviews, and more. If you'd like to contribute content, let us know.
Main Menu
Syndicate
RSS1  Latest Threads
RSS1  LQ News
Twitter: @linuxquestions
Facebook: linuxquestions Google+: linuxquestions
Open Source Consulting | Domain Registration