LinuxQuestions.org
Welcome to the most active Linux Forum on the web.
Go Back   LinuxQuestions.org > Forums > Linux Forums > Linux - Software
User Name
Password
Linux - Software This forum is for Software issues.
Having a problem installing a new program? Want to know which application is best for the job? Post your question in this forum.

Notices



Reply
 
Search this Thread
Old 12-17-2002, 01:38 AM   #1
Grim Reaper
Member
 
Registered: Apr 2002
Distribution: Gentoo 2006.0 AMD64
Posts: 399

Rep: Reputation: 30
KDE Screen stops loading...


For some reason, KDE has just started to stop loading at the splash screen...
When i login to the CLI under my account and issue startx the KDE splash screen loads up (which ive changed to say Slackware, one of Aussies home made ones...) and it gets to 66% of Restoring Session and just stops there...i can click the splash and itll disappear, but i shouldn't have to do that
its been working for ages, until now for some strange reason...any idea's?

btw, KDE doesn't freeze, the splash just stays sitting and blinking on 66% until i either klick it or wait about 2 or 3 mins which itll disappear then by itself...
 
Old 12-17-2002, 04:14 PM   #2
ubien
Member
 
Registered: Oct 2002
Distribution: RH 8.0 and fluxbox
Posts: 122

Rep: Reputation: 15
I'm don't use KDE that often, but I'm just gunna throw this out. Have you uninstalled any programs recently that you have set to automatically start? Maybe its trying to run something that doesn't exist? Just a shot in the dark.
 
Old 12-17-2002, 09:34 PM   #3
Grim Reaper
Member
 
Registered: Apr 2002
Distribution: Gentoo 2006.0 AMD64
Posts: 399

Original Poster
Rep: Reputation: 30
Nah...all programs that ive installed have been left installed...and i haven't selected anything to bootup on KDE load either...

 
Old 12-30-2002, 02:42 AM   #4
Grim Reaper
Member
 
Registered: Apr 2002
Distribution: Gentoo 2006.0 AMD64
Posts: 399

Original Poster
Rep: Reputation: 30
bumpage...its still happening
 
  


Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
KDE - screen power off stops orking after a while Riddick Linux - Software 2 09-19-2005 07:12 PM
HELP! Redhat 7.3 stops loading?!? carlindenver Linux - Software 1 05-17-2005 10:59 PM
GUI would not load, stops loading before login screen jeffshen Mandriva 8 05-13-2005 01:51 PM
KDE Loading Splash screen in Knoppix Nikolay Linux - Distributions 1 01-17-2005 03:12 AM
After slackpkg update(all current p'kges), Slackware 10 stops loading (black screen). SlawioG Slackware 3 11-28-2004 10:19 AM


All times are GMT -5. The time now is 12:23 AM.

Main Menu
Advertisement
My LQ
Write for LQ
LinuxQuestions.org is looking for people interested in writing Editorials, Articles, Reviews, and more. If you'd like to contribute content, let us know.
Main Menu
Syndicate
RSS1  Latest Threads
RSS1  LQ News
Twitter: @linuxquestions
identi.ca: @linuxquestions
Facebook: linuxquestions Google+: linuxquestions
Open Source Consulting | Domain Registration