LinuxQuestions.org
Download your favorite Linux distribution at LQ ISO.
Go Back   LinuxQuestions.org > Forums > Linux Forums > Linux - Software
User Name
Password
Linux - Software This forum is for Software issues.
Having a problem installing a new program? Want to know which application is best for the job? Post your question in this forum.

Notices



Reply
 
Search this Thread
Old 04-05-2005, 06:25 AM   #1
ou812
LQ Newbie
 
Registered: Dec 2004
Location: Hudson,Fl.
Distribution: Conectiva 10.0
Posts: 6

Rep: Reputation: 0
Angry KDE Browser Sluggish/XMMS Problems


Did upgrades to Conectiva 10.0 the other day, now KDE Browser(3.3) is slow, takes 5-10 sec. to download some webpages. Some won't completely load. Mozilla browser OK!

Now I had noticed this on another machine that I had loaded Mepis on, but I didn't know what it was at the time and ignored it. Is this an issue between Verizon DSL and KDE or something else?

What is the fix for this?

Also when starting a music stream on XMMS I get a popup that complains my soundcard is not configured properly although it will eventually start and run after several tries and after opening K mix.

So much for upgrades.

Anyone else having these problems?
 
Old 04-05-2005, 04:54 PM   #2
Spudley
Member
 
Registered: Mar 2003
Location: Berkshire, England.
Distribution: SuSE 10.0
Posts: 299

Rep: Reputation: 32
Can't say anything about the browser speed - Konq 3.3 runs fine for me.

But XMMS.... I've also noticed occasionally it stops playing for no apparent reason. I think I've tracked it down to the system trying to play a system sound effect (a beep or something similar to notify an error), and that seems to try to take over the sound system. XMMS then stops playing at the end of the current song, and tells me there's a problem with the sound config. A few attempts to restart, and it starts working again, but it is annoying.

I don't play music so often that it's a major problem, but if I did, it would be driving me mad.

I don't know if that's the same problem you're experiencing, but if it is, then I hope I've been of some help.

All the best.
 
  


Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
KDE Default Browser Problems with firefox and thunderbird gnat79 Linux - Software 3 02-16-2005 03:10 PM
Kde and xmms problems in mdk 10.0 ricguitar Mandriva 5 10-16-2004 06:19 AM
Fedora's KDE very sluggish for me? DaveGallant Fedora 0 07-16-2004 12:41 PM
problems with kde 3.2 and xmms urkhaa1975 Fedora 3 02-06-2004 11:43 AM
XMMS (on KDE) problems! (playing) VexSky Slackware 2 09-10-2003 05:33 PM


All times are GMT -5. The time now is 02:39 PM.

Main Menu
Advertisement
My LQ
Write for LQ
LinuxQuestions.org is looking for people interested in writing Editorials, Articles, Reviews, and more. If you'd like to contribute content, let us know.
Main Menu
Syndicate
RSS1  Latest Threads
RSS1  LQ News
Twitter: @linuxquestions
identi.ca: @linuxquestions
Facebook: linuxquestions Google+: linuxquestions
Open Source Consulting | Domain Registration