LinuxQuestions.org
Download your favorite Linux distribution at LQ ISO.
Go Back   LinuxQuestions.org > Forums > Linux Forums > Linux - Software
User Name
Password
Linux - Software This forum is for Software issues.
Having a problem installing a new program? Want to know which application is best for the job? Post your question in this forum.

Notices


Reply
  Search this Thread
Old 08-15-2003, 12:31 PM   #1
BriceM
Member
 
Registered: Aug 2003
Location: California
Distribution: Red Hat 9
Posts: 40

Rep: Reputation: 15
Java not working


I downloaded the Java VM .... j2re1.4.2 and installed it , i did it right (for a change) now when i go on Mozilla and try to go play Runescape I would include the url , but i cant , its w w w dot runescape dot com it says i dont have the plugin ... so i reinstall , still wont work .... is their anything i have to do to get mozilla to use java or something i missed , or is it runescape doesnt work on mozilla or linux ?
 
Old 08-15-2003, 02:42 PM   #2
Crashed_Again
Senior Member
 
Registered: Dec 2002
Location: Atlantic City, NJ
Distribution: Ubuntu & Arch
Posts: 3,503

Rep: Reputation: 57
You have to link the java plugin to the Mozilla plugins directory. Probably something like this:

ln -sf /usr/java/j2re1.4.2/jre/plugin/i386/ns610/libjavaplugin_oji.so /usr/lib/mozilla-1.4/plugins

Just substitute the correct paths for the java plugin and mozilla plugin directories of course.
 
Old 08-15-2003, 03:55 PM   #3
BriceM
Member
 
Registered: Aug 2003
Location: California
Distribution: Red Hat 9
Posts: 40

Original Poster
Rep: Reputation: 15
Thumbs up

Thank you
 
Old 08-15-2003, 04:00 PM   #4
BriceM
Member
 
Registered: Aug 2003
Location: California
Distribution: Red Hat 9
Posts: 40

Original Poster
Rep: Reputation: 15
Exclamation

when i try that .... all i get is
bash: -sf: command not found
 
Old 08-15-2003, 05:43 PM   #5
serz
Member
 
Registered: Apr 2003
Location: Buenos Aires, Argentina
Distribution: Slackware, Gentoo
Posts: 397

Rep: Reputation: 30
You forgot the "ln" before that? Otherwise you couldn't get that error.

ln -sf /usr/java/j2re1.4.2/jre/plugin/i386/ns610/libjavaplugin_oji.so /usr/lib/mozilla-1.4/plugins
 
Old 08-15-2003, 06:36 PM   #6
BriceM
Member
 
Registered: Aug 2003
Location: California
Distribution: Red Hat 9
Posts: 40

Original Poster
Rep: Reputation: 15
Talking

lol , thanks
 
  


Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off



Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
java working, java plugin not provkitir *BSD 3 01-12-2005 05:49 PM
Web start java not working (java works fine) powadha Debian 5 06-05-2004 12:57 PM
I was working with jdbc in java in which we need navalarora Linux - Software 0 12-05-2003 06:41 AM
java component not working... madskillz Linux - Newbie 2 10-05-2003 08:03 PM
Java not working bwaynej2002 Linux - Software 1 09-06-2003 12:25 AM


All times are GMT -5. The time now is 02:16 PM.

Main Menu
Advertisement
My LQ
Write for LQ
LinuxQuestions.org is looking for people interested in writing Editorials, Articles, Reviews, and more. If you'd like to contribute content, let us know.
Main Menu
Syndicate
RSS1  Latest Threads
RSS1  LQ News
Twitter: @linuxquestions
Facebook: linuxquestions Google+: linuxquestions
Open Source Consulting | Domain Registration