LinuxQuestions.org
Help answer threads with 0 replies.
Go Back   LinuxQuestions.org > Forums > Linux Forums > Linux - Software
User Name
Password
Linux - Software This forum is for Software issues.
Having a problem installing a new program? Want to know which application is best for the job? Post your question in this forum.

Notices

Reply
 
Search this Thread
Old 10-25-2003, 03:33 PM   #1
Jadewolf
LQ Newbie
 
Registered: Sep 2003
Posts: 13

Rep: Reputation: 0
Java/Javascript problem?????


Ok, well here I go on a confusing problem... I've been looking for help on google, irc and others to no avail, so finally I come hassle you guys with my probs again

Well, to explain it as best I can...

Java and Javascript seem to have become disabled in a single user account on one of my systems running redhat 9.
This is both in browsers (mozilla, galeon) and other applications such as ymessenger.

The confusing part is that java works fine in other user accounts, including if I su to another user and run galeon or ymessenger from terminal but as soon as I exit from the other user it loses java again.

I'm not sure where to look on the account to solve this problem, and the only solution I can presently see is to reinstall the user account, which I would prefer not to do if it can be avoided.

Anyone have any ideas that might help?

Thanks in advance.
Jadewolf
 
Old 10-25-2003, 05:52 PM   #2
matt_w_lambert
Member
 
Registered: Jan 2003
Location: WA
Distribution: Red Hat 9.0, mandrake 9.2
Posts: 194

Rep: Reputation: 30
when you say that java works with other acounts do you mean that it works with
root acounts and normal user acounts or just with the root acount ?
 
Old 10-25-2003, 07:06 PM   #3
Jadewolf
LQ Newbie
 
Registered: Sep 2003
Posts: 13

Original Poster
Rep: Reputation: 0
when I say it works with other accounts I mean any other accounts, both normal and root.
The normal user accounts I have are silver and poohbear...
silver is the account that is erroring, but if I use "su poohbear" and run galeon from the terminal I su'd in it will work fine.

So it is only the silver account that has the problem, and that is the main normal user account which the entire setup is focused on.. aka nfs drives mounted into the /home/silver/ dir... so you can see why I would prefer to restore the account rather than reinstall it.
 
  


Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Javascript trouble in mozilla after install java sun danchiaperini Red Hat 1 11-09-2004 03:40 PM
Java / Javascript wenberg Mandriva 1 01-28-2004 02:34 PM
Any javascript experts here? NS alignment problem WorldBuilder Programming 4 12-12-2003 07:46 AM
Javascript in Linux problem? BajaNick Linux - Software 5 10-20-2003 12:41 PM
Elinks: javascript problem ashesh Linux - General 1 07-21-2003 02:06 AM


All times are GMT -5. The time now is 07:42 PM.

Main Menu
My LQ
Write for LQ
LinuxQuestions.org is looking for people interested in writing Editorials, Articles, Reviews, and more. If you'd like to contribute content, let us know.
Main Menu
Syndicate
RSS1  Latest Threads
RSS1  LQ News
Twitter: @linuxquestions
identi.ca: @linuxquestions
Facebook: linuxquestions Google+: linuxquestions
Open Source Consulting | Domain Registration