LinuxQuestions.org
Visit Jeremy's Blog.
Go Back   LinuxQuestions.org > Forums > Linux Forums > Linux - Software
User Name
Password
Linux - Software This forum is for Software issues.
Having a problem installing a new program? Want to know which application is best for the job? Post your question in this forum.

Notices


Reply
  Search this Thread
Old 11-08-2003, 06:59 PM   #1
sasquash
LQ Newbie
 
Registered: Oct 2003
Posts: 21

Rep: Reputation: 15
Angry Java is killing me!!!


I just installed rh9 and i wanted to get java to run on it. So i downloaded j2re1.4.2_01. I installed it, linked it to my plugin dir in mozilla-1.2.1. but mozilla hasn't recognized the link so i can't go any website that uses java. I also wanted to install limewire and xnap...and those use java aswell. can someone help me out?
 
Old 11-08-2003, 07:04 PM   #2
Jusitn S
LQ Newbie
 
Registered: Nov 2003
Distribution: fedora
Posts: 7

Rep: Reputation: 0
Java

I hear you, I linked the plug in to the correct directories for Mozilla and Netscape 7.01 and cannot even get those apps to start now. If I unlink the plug in, the apps will start! I looked at the file permisssions and they are executale for users on the system.

I should add that I am sure that other than the plug in issue, Java is working fine. I am basing this on the fact that I upgraded to Open Office 1.1 which looked for a Java run-time environment. I pointed it to the correct directory and the upgrade went beautifully.

But as for the plug-in ............Grrrr.

I will let you know if I figure this out.

Last edited by Jusitn S; 11-08-2003 at 07:11 PM.
 
Old 11-08-2003, 07:20 PM   #3
hw-tph
Senior Member
 
Registered: Sep 2003
Location: Sweden
Distribution: Debian
Posts: 3,032

Rep: Reputation: 58
Try linking to the .so file in the ns610-gcc32 instead of the plain jane ns610 version.
Also, some builds of Mozilla and Firebird have had problems with Java.

Håkan
 
Old 11-08-2003, 07:25 PM   #4
Jusitn S
LQ Newbie
 
Registered: Nov 2003
Distribution: fedora
Posts: 7

Rep: Reputation: 0
That did it!

Thank you very much!!!

That did the trick, Netscape and Mozilla both open and are working fine.
 
  


Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off



Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
bind is killing me, need help odious1 Linux - Networking 5 03-31-2005 12:35 PM
This is killing me UncleEricB Linux - Networking 2 02-01-2005 10:41 PM
help with killing all java process idandl Linux - Newbie 2 02-02-2004 06:32 AM
killing X jabberwock486 Linux - Newbie 7 09-10-2003 12:59 PM
Killing X ? sp0t Linux - Newbie 7 08-17-2002 08:53 AM


All times are GMT -5. The time now is 09:50 AM.

Main Menu
Advertisement
My LQ
Write for LQ
LinuxQuestions.org is looking for people interested in writing Editorials, Articles, Reviews, and more. If you'd like to contribute content, let us know.
Main Menu
Syndicate
RSS1  Latest Threads
RSS1  LQ News
Twitter: @linuxquestions
Facebook: linuxquestions Google+: linuxquestions
Open Source Consulting | Domain Registration