LinuxQuestions.org
Support LQ: Use code LQ3 and save $3 on Domain Registration
Go Back   LinuxQuestions.org > Forums > Linux Forums > Linux - Software
User Name
Password
Linux - Software This forum is for Software issues.
Having a problem installing a new program? Want to know which application is best for the job? Post your question in this forum.

Notices

Reply
 
Search this Thread
Old 08-19-2005, 12:56 PM   #1
Hexadecimal
LQ Newbie
 
Registered: Jan 2005
Posts: 22

Rep: Reputation: 15
Installing cP on RHEL


Over the past few months I've been working on starting a free hosting company in my spare time. I've got a $45/mo connection payment, a $800 whitebox server (built myself ), and now a $450 cpanel license. Hopefully I should get all the money back from google ads, but that's another issue.

My problem is encountered when I go to install cPanel.

Here are the server specs:

OS: Red Hat Enterprise Linux 3
CPU: AMD Athlon 64 3000+
RAM: 2x 512MB DDR PC 3200 (1GB in other words)
HD: 120GB WD w/ 8MB cache

I enter the following commands into a root terminal:

mkdir /home/cpins
cd /home/cpins
wget htttp://layer1.cpanel.com/latest
sh latest

After I do, it goes through the regular procedure up until:

Installing...1......1x...2........................ .................................................................................................... ..........

And all it does from that point on is add periods at a rate of about one period a second. I let it sit for about 4 hours, and all I saw was a really long list of periods. I've never installed cPanel on a local machine before, so I'm totally clueless as to what the problem could be.

All firewalls disabled, all ports open except 80 thanks to my crappy ISP. :P

Any help is appreciated. Thanks!
 
Old 08-20-2005, 06:43 AM   #2
PeterRJG
Member
 
Registered: Jun 2005
Location: Northern NSW, Australia
Distribution: Distro Astro 1.02, Windows 7
Posts: 123

Rep: Reputation: 15
Have you spoken to cPanel? Since you have a license, you're entitled to support from them. You may get a quicker and/or better answer that way.
 
Old 08-20-2005, 06:40 PM   #3
Hexadecimal
LQ Newbie
 
Registered: Jan 2005
Posts: 22

Original Poster
Rep: Reputation: 15
Problem solved. Was caused by up2date trying to run during the install.
 
  


Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Installing Ruby on RHEL 4 64bit Neruocomp Linux - Software 2 09-26-2012 05:43 PM
Installing RTLinux in RHEL 4 - WS alkesh.shah Linux - Software 1 09-15-2006 08:46 AM
Installing zipdrive on RHEL 3 kmlinux12 Linux - Hardware 4 04-16-2006 04:34 PM
Installing gcc 2.95 in RHEL 3 airizar Red Hat 2 09-14-2005 05:55 PM
Installing RHEL WS 4 nifflerX Linux - Enterprise 3 03-26-2005 01:33 PM


All times are GMT -5. The time now is 09:19 AM.

Main Menu
My LQ
Write for LQ
LinuxQuestions.org is looking for people interested in writing Editorials, Articles, Reviews, and more. If you'd like to contribute content, let us know.
Main Menu
Syndicate
RSS1  Latest Threads
RSS1  LQ News
Twitter: @linuxquestions
identi.ca: @linuxquestions
Facebook: linuxquestions Google+: linuxquestions
Open Source Consulting | Domain Registration