LinuxQuestions.org
Download your favorite Linux distribution at LQ ISO.
Go Back   LinuxQuestions.org > Forums > Linux Forums > Linux - Software
User Name
Password
Linux - Software This forum is for Software issues.
Having a problem installing a new program? Want to know which application is best for the job? Post your question in this forum.

Notices


Reply
  Search this Thread
Old 04-24-2003, 11:27 AM   #1
tslugmo
LQ Newbie
 
Registered: Apr 2003
Posts: 10

Rep: Reputation: 0
IMWheel


I was wondering if anybody's used IMWheel v 1.0.0pre4. In the instructions from Aussie here it suggests downloading 1.0.0pre1. However, I'm assuming that this is because pre4 wasn't out yet. Just wondering if anybody has found this version to be buggier than pre1. I know that probably wouldn't make sense, but just thought I'd see.

Thanks,
tslug
 
Old 04-27-2003, 02:44 PM   #2
keelize
LQ Newbie
 
Registered: Apr 2003
Distribution: Mandrake 9.1
Posts: 6

Rep: Reputation: 0
Yes I'm using it.
To compile it, I've used the "--disable-gpm" parameter.

It seems to work well, except with Mozilla 1.3 :

I like to have copy and paste with my extra buttons (Intellimouse Optical)
so I have made the following ~/.imwheelrc :

".*"
, Thumb1, Control_L|C
, Thumb2, Control_L|V

and it works well except with Mozilla (Mozilla makes "page up" everytime I click on any of the 2 extra buttons).

Someone has an idea ?

--

keelize
 
Old 04-27-2003, 03:48 PM   #3
Nukes
Member
 
Registered: Apr 2003
Location: Scotland UK
Distribution: Gentoo
Posts: 92

Rep: Reputation: 15
I just use it for back and foward in my browser, but it lends it self to other things when I need to press alt+left or right. I'm using 1.0.0pre2 atm. Pre4 should work though.
 
Old 04-27-2003, 04:02 PM   #4
keelize
LQ Newbie
 
Registered: Apr 2003
Distribution: Mandrake 9.1
Posts: 6

Rep: Reputation: 0
I've also tried the back/forward configuration and it does the same thing : it works well (in konqueror) except with Mozilla (in Mozilla, each time I press a side button, it does "Page Up").
I think the problem comes from Mozilla 1.3 (someone here http://www.linuxquestions.org/questi...threadid=50999 has the same problem).
 
Old 04-27-2003, 09:26 PM   #5
Aussie
Senior Member
 
Registered: Sep 2001
Location: Brisvegas, Antipodes
Distribution: Slackware
Posts: 4,590

Rep: Reputation: 56
Mozilla used to work, but they are trying to get this function built into the linux version (they already have it in the win32 version) and I think that their efforts may have broken my little hack in 1.3.
I often see links to bugzilla in my logs where they are discussing side buttons.
 
Old 04-27-2003, 10:33 PM   #6
tslugmo
LQ Newbie
 
Registered: Apr 2003
Posts: 10

Original Poster
Rep: Reputation: 0
Thanks for the help, all, I'll try this today. Keelize, can you enlighten me on the use of the "--disable-gpm" parameter? What does it do, and how do you know when you should use it?

-tslug
 
Old 04-27-2003, 10:44 PM   #7
Aussie
Senior Member
 
Registered: Sep 2001
Location: Brisvegas, Antipodes
Distribution: Slackware
Posts: 4,590

Rep: Reputation: 56
It disables building gpm support into imwheel, if you don't use gpm you can disable it, but you should have no problems if you leave it alone. I don't use gpm and I also don't bother to disable it when I build imwheel.
 
Old 04-28-2003, 12:40 AM   #8
keelize
LQ Newbie
 
Registered: Apr 2003
Distribution: Mandrake 9.1
Posts: 6

Rep: Reputation: 0
Quote:
but you should have no problems if you leave it alone
Well, I have problems : if I leave it alone, imwheel does not compile (I don't say that the problem comes from imwheel, but it's the only way for me to compile)
 
Old 04-28-2003, 05:21 PM   #9
tslugmo
LQ Newbie
 
Registered: Apr 2003
Posts: 10

Original Poster
Rep: Reputation: 0
edit: nevermind

Last edited by tslugmo; 04-28-2003 at 05:25 PM.
 
  


Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off



Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
imwheel on startup Fortentas Linux - Newbie 2 06-22-2005 12:44 PM
Help me with imwheel Kethinov Linux - Software 0 01-24-2005 12:29 PM
What starts imwheel? hyperriven Mandriva 4 03-20-2004 08:15 PM
imwheel is not working mooreted Slackware 11 03-10-2004 08:28 AM
xmodmap/imwheel baudchaser Linux - Hardware 1 03-03-2004 10:50 PM


All times are GMT -5. The time now is 07:36 PM.

Main Menu
Advertisement
My LQ
Write for LQ
LinuxQuestions.org is looking for people interested in writing Editorials, Articles, Reviews, and more. If you'd like to contribute content, let us know.
Main Menu
Syndicate
RSS1  Latest Threads
RSS1  LQ News
Twitter: @linuxquestions
Facebook: linuxquestions Google+: linuxquestions
Open Source Consulting | Domain Registration