LinuxQuestions.org
Visit the LQ Articles and Editorials section
Go Back   LinuxQuestions.org > Forums > Linux Forums > Linux - Software
User Name
Password
Linux - Software This forum is for Software issues.
Having a problem installing a new program? Want to know which application is best for the job? Post your question in this forum.

Notices



Reply
 
Search this Thread
Old 07-17-2007, 09:47 AM   #1
Cold-Gin
LQ Newbie
 
Registered: Jul 2007
Posts: 5

Rep: Reputation: 0
Having trouble starting a WebEx webinar on Ubuntu


Hi. I am having trouble starting a Jboss WebEx webinar while running FireFox. After I login to the web page, I get a WebEx start up screen that says "Playback in progress", but then I receive the following error:

Load /home/<my profile>/.webex/atsbrecply.so failed?random=3562077310

Prior to starting the webinar, I needed to create a symbolic link (under the firefox plugin directory) to the JRE that I have installed, which is version 1.5. After I did that, the WebEx session would start, but then I received the error shown above.

I read another post about a person not being able to run a WebEx session properly, but I didn't see a post for this specific error.

I am running Ubuntu linux 7.04 (Feisty). Any help would be greatly appreciated.

Thank you.
 
Old 07-18-2007, 12:21 PM   #2
karel.lukas
LQ Newbie
 
Registered: Apr 2007
Posts: 2

Rep: Reputation: 0
Wink

Quote:
Originally Posted by Cold-Gin
Hi. I am having trouble starting a Jboss WebEx webinar while running FireFox. After I login to the web page, I get a WebEx start up screen that says "Playback in progress", but then I receive the following error:

Load /home/<my profile>/.webex/atsbrecply.so failed?random=3562077310

Prior to starting the webinar, I needed to create a symbolic link (under the firefox plugin directory) to the JRE that I have installed, which is version 1.5. After I did that, the WebEx session would start, but then I received the error shown above.

I read another post about a person not being able to run a WebEx session properly, but I didn't see a post for this specific error.

I am running Ubuntu linux 7.04 (Feisty). Any help would be greatly appreciated.

Thank you.
Hi Cold-Gin,
Yugma just recently launched support for 8 versions of Linux, including Ubuntu. If you're still having a lot of pain with Webex, give Yugma a try.

Basic version is free >> http://www.yugma.com

Just an aside: check out the Youtube video about the Microsoft/Linux meeting they hosted on May 1. URL is http://www.youtube.com/watch?v=b9SlW1dxM70
 
  


Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Webex Recordings uv256 Linux - General 0 04-15-2007 12:09 PM
Samba Webinar ITintuition Linux - Networking 3 12-13-2006 05:42 PM
redthat,IBM webinar here2serve General 4 08-27-2006 03:21 AM
webex/Java problems lnebrown Linux - Software 5 09-22-2005 09:58 AM
WebEX/Java problems lnebrown Linux - General 1 09-21-2005 10:58 AM


All times are GMT -5. The time now is 09:42 PM.

Main Menu
Advertisement
My LQ
Write for LQ
LinuxQuestions.org is looking for people interested in writing Editorials, Articles, Reviews, and more. If you'd like to contribute content, let us know.
Main Menu
Syndicate
RSS1  Latest Threads
RSS1  LQ News
Twitter: @linuxquestions
identi.ca: @linuxquestions
Facebook: linuxquestions Google+: linuxquestions
Open Source Consulting | Domain Registration