LinuxQuestions.org
Register a domain and help support LQ
Go Back   LinuxQuestions.org > Forums > Linux Forums > Linux - Software
User Name
Password
Linux - Software This forum is for Software issues.
Having a problem installing a new program? Want to know which application is best for the job? Post your question in this forum.

Notices

Reply
 
Search this Thread
Old 07-12-2006, 01:26 PM   #1
ikw38
Member
 
Registered: Nov 2002
Location: Dallas
Distribution: RedHat 8
Posts: 270

Rep: Reputation: 30
Talking Has anyone succesfully installed XEN on Suse10.1 and got it to work?


Hi,
It has been a while- I have learned much and primarily use Linux for all things these days. I only use Vendozs at my job anymore and only because of some pritory apps.
Anyway I have been using VMWare for sometime- while it works I do not like the restrictions on the processors and the pricing is outragous.

Has anyone successfully install Xen on Suse 10.1 and got it work. I had it almost going but just could not get apps to load from the ISO.
Had all the bridge utils, python files, and even copied scripts to make it work no avail.

If you have a simple step by step method to getting this to work it would be appreciated if you would post it.

It is a shame that something as powerful as Xen is at our disposal can not be a little simpler to work with. Also it would help if someone would take the time and do a slide presentation on how to do it. other wise VMware will dominate the market and we all know that being a slave to one is why we all bolted to Linux.

Thxs,
ikw38
 
  


Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
ATI9600XT/Suse10.1/Driver Installed no 3D acceleration FastFeet Linux - Hardware 7 09-21-2006 04:00 PM
new SuSe10 installed, cd rom and dvd won't play richard wayburn sr Linux - Hardware 44 08-01-2006 09:57 AM
New video card installed = SuSE10 crash! cbjhawks Suse/Novell 10 05-14-2006 05:52 AM
Windows ME no longer boots after SuSe 9.0 personal installed succesfully... 75monkeys Linux - Newbie 12 05-23-2004 06:34 PM
Anyone succesfully installed WordPerfect 8 under Mandrake 8.0 pervez_choudhury Linux - Software 1 06-19-2001 04:06 PM


All times are GMT -5. The time now is 05:26 AM.

Main Menu
My LQ
Write for LQ
LinuxQuestions.org is looking for people interested in writing Editorials, Articles, Reviews, and more. If you'd like to contribute content, let us know.
Main Menu
Syndicate
RSS1  Latest Threads
RSS1  LQ News
Twitter: @linuxquestions
identi.ca: @linuxquestions
Facebook: linuxquestions Google+: linuxquestions
Open Source Consulting | Domain Registration