Go Job Hunting at the LQ Job Marketplace
Go Back > Forums > Linux Forums > Linux - Software
User Name
Linux - Software This forum is for Software issues.
Having a problem installing a new program? Want to know which application is best for the job? Post your question in this forum.


  Search this Thread
Old 08-30-2003, 02:02 AM   #1
LQ Newbie
Registered: Jul 2002
Location: Earth
Distribution: Slackware 9
Posts: 13

Rep: Reputation: 0


having some trouble with gphoto2... when i plug my camera in (Canon PowerShot S45) linux sees it because it is in /proc/bus/usb/devices and in /var/log/message and in dmesg... and when i run gphoto2 --auto-detect it detects and shows my camera, but when i run gphoto2 --camera "Canon PowerShot S45 (normal mode)" -P it errors and says, "An error occurred in the io-library ('Bad parameters'): Could not find USB device (vendor 0x4a9, product 0x306a). Make sure this device is connected to the computer."... what's up?

thank yas,



Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Anyone with experience with gphoto2? jmorse Linux - Newbie 1 04-12-2004 03:35 PM
gphoto2 problems axon Linux - Software 2 03-19-2004 04:22 PM
Please help, Gphoto2 Problems :( mechanicalmetal Linux - Newbie 2 01-10-2004 04:01 PM
gphoto2 crashes minm Linux - Software 4 12-29-2003 08:29 AM
gphoto2 ? shanenin Linux - Software 0 12-26-2003 11:47 AM

All times are GMT -5. The time now is 02:32 PM.

Main Menu
Write for LQ is looking for people interested in writing Editorials, Articles, Reviews, and more. If you'd like to contribute content, let us know.
Main Menu
RSS1  Latest Threads
RSS1  LQ News
Twitter: @linuxquestions
Facebook: linuxquestions Google+: linuxquestions
Open Source Consulting | Domain Registration