LinuxQuestions.org
Visit Jeremy's Blog.
Go Back   LinuxQuestions.org > Forums > Linux Forums > Linux - Software
User Name
Password
Linux - Software This forum is for Software issues.
Having a problem installing a new program? Want to know which application is best for the job? Post your question in this forum.

Notices


Reply
  Search this Thread
Old 10-05-2003, 11:45 AM   #16
SonicMayhem
LQ Newbie
 
Registered: Oct 2003
Posts: 16

Original Poster
Rep: Reputation: 0

nooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo


it works not!!!!!!!!!!!

heres what i got e[root@localhost root]# et
ET 2.56 linux-i386 Sep 10 2003
----- FS_Startup -----
Current search path:
/root/.etwolf/etmain
/usr/local/games/enemy-territory/etmain/pak1.pk3 (10 files)
/usr/local/games/enemy-territory/etmain/pak0.pk3 (3725 files)
/usr/local/games/enemy-territory/etmain/mp_bin.pk3 (4 files)
/usr/local/games/enemy-territory/etmain

----------------------
3739 files in pk3 files
execing default.cfg
couldn't exec language.cfg
couldn't exec autoexec.cfg
Hunk_Clear: reset the hunk ok

------- Input Initialization -------
Joystick is not active.
------------------------------------
Bypassing CD checks
----- Client Initialization -----
----- Initializing Renderer ----
-------------------------------
----- Client Initialization Complete -----
----- R_Init -----
...loading libGL.so.1: Initializing OpenGL display
...setting mode 4: 800 600
Using XFree86-VidModeExtension Version 2.2
XF86DGA Mouse (Version 2.0) initialized
XFree86-VidModeExtension Activated at 800x600
Xlib: extension "GLX" missing on display ":0.0".
Xlib: extension "GLX" missing on display ":0.0".
Xlib: extension "GLX" missing on display ":0.0".
Xlib: extension "GLX" missing on display ":0.0".
Xlib: extension "GLX" missing on display ":0.0".
Xlib: extension "GLX" missing on display ":0.0".
Xlib: extension "GLX" missing on display ":0.0".
Xlib: extension "GLX" missing on display ":0.0".
Xlib: extension "GLX" missing on display ":0.0".
Xlib: extension "GLX" missing on display ":0.0".
Xlib: extension "GLX" missing on display ":0.0".
Xlib: extension "GLX" missing on display ":0.0".
Xlib: extension "GLX" missing on display ":0.0".
Xlib: extension "GLX" missing on display ":0.0".
Xlib: extension "GLX" missing on display ":0.0".
Xlib: extension "GLX" missing on display ":0.0".
Couldn't get a visual
...WARNING: could not set the given mode (4)
Initializing OpenGL display
...setting mode 3: 640 480
Using XFree86-VidModeExtension Version 2.2
XF86DGA Mouse (Version 2.0) initialized
XFree86-VidModeExtension Activated at 640x480
Xlib: extension "GLX" missing on display ":0.0".
Xlib: extension "GLX" missing on display ":0.0".
Xlib: extension "GLX" missing on display ":0.0".
Xlib: extension "GLX" missing on display ":0.0".
Xlib: extension "GLX" missing on display ":0.0".
Xlib: extension "GLX" missing on display ":0.0".
Xlib: extension "GLX" missing on display ":0.0".
Xlib: extension "GLX" missing on display ":0.0".
Xlib: extension "GLX" missing on display ":0.0".
Xlib: extension "GLX" missing on display ":0.0".
Xlib: extension "GLX" missing on display ":0.0".
Xlib: extension "GLX" missing on display ":0.0".
Xlib: extension "GLX" missing on display ":0.0".
Xlib: extension "GLX" missing on display ":0.0".
Xlib: extension "GLX" missing on display ":0.0".
Xlib: extension "GLX" missing on display ":0.0".
Couldn't get a visual
...WARNING: could not set the given mode (3)
----- CL_Shutdown -----
RE_Shutdown( 1 )
-----------------------
----- CL_Shutdown -----
-----------------------
Sys_Error: GLimp_Init() - could not load OpenGL subsystem

[root@localhost root]#


AND HERE IS MY XFREECONFIG


# XFree86 4 configuration created by redhat-config-xfree86

Section "ServerLayout"
Identifier "Default Layout"
Screen 0 "Screen0" 0 0
InputDevice "Mouse0" "CorePointer"
InputDevice "Keyboard0" "CoreKeyboard"
InputDevice "DevInputMice" "AlwaysCore"
EndSection

Section "Files"

# RgbPath is the location of the RGB database. Note, this is the name of the
# file minus the extension (like ".txt" or ".db"). There is normally
# no need to change the default.
# Multiple FontPath entries are allowed (they are concatenated together)
# By default, Red Hat 6.0 and later now use a font server independent of
# the X server to render fonts.
RgbPath "/usr/X11R6/lib/X11/rgb"
FontPath "unix/:7100"
EndSection

Section "Module"
Load "dbe"
Load "extmod"
Load "fbdevhw"
Load "glx"
Load "record"
Load "freetype"
Load "type1"
# Load "dri"
EndSection

Section "InputDevice"

# Specify which keyboard LEDs can be user-controlled (eg, with xset(1))
# Option "Xleds" "1 2 3"
# To disable the XKEYBOARD extension, uncomment XkbDisable.
# Option "XkbDisable"
# To customise the XKB settings to suit your keyboard, modify the
# lines below (which are the defaults). For example, for a non-U.S.
# keyboard, you will probably want to use:
# Option "XkbModel" "pc102"
# If you have a US Microsoft Natural keyboard, you can use:
# Option "XkbModel" "microsoft"
#
# Then to change the language, change the Layout setting.
# For example, a german layout can be obtained with:
# Option "XkbLayout" "de"
# or:
# Option "XkbLayout" "de"
# Option "XkbVariant" "nodeadkeys"
#
# If you'd like to switch the positions of your capslock and
# control keys, use:
# Option "XkbOptions" "ctrl:swapcaps"
# Or if you just want both to be control, use:
# Option "XkbOptions" "ctrl:nocaps"
#
Identifier "Keyboard0"
Driver "keyboard"
Option "XkbRules" "xfree86"
Option "XkbModel" "pc105"
Option "XkbLayout" "us"
EndSection

Section "InputDevice"
Identifier "Mouse0"
Driver "mouse"
Option "Protocol" "IMPS/2"
Option "Device" "/dev/psaux"
Option "ZAxisMapping" "4 5"
Option "Emulate3Buttons" "no"
EndSection

Section "InputDevice"

# If the normal CorePointer mouse is not a USB mouse then
# this input device can be used in AlwaysCore mode to let you
# also use USB mice at the same time.
Identifier "DevInputMice"
Driver "mouse"
Option "Protocol" "IMPS/2"
Option "Device" "/dev/input/mice"
Option "ZAxisMapping" "4 5"
Option "Emulate3Buttons" "no"
EndSection

Section "Monitor"
Identifier "Monitor0"
VendorName "Monitor Vendor"
ModelName "510A"
DisplaySize 270 200
HorizSync 30.0 - 58.0
VertRefresh 50.0 - 120.0
Option "dpms"
EndSection

Section "Device"
Identifier "Videocard0"
Driver "nvidia"
VendorName "Videocard vendor"
BoardName "NVIDIA GeForce 2 MX (generic)"
VideoRam 65536
EndSection

Section "Screen"
Identifier "Screen0"
Device "Videocard0"
Monitor "Monitor0"
DefaultDepth 24
SubSection "Display"
Depth 24
Modes "1024x768" "800x600" "640x480"
EndSubSection
EndSection

Section "DRI"
Group 0
Mode 0666
EndSection

WHAT DID I DO WRONG??????
 
Old 10-05-2003, 11:45 AM   #17
Mega Man X
LQ Guru
 
Registered: Apr 2003
Location: ~
Distribution: Ubuntu, FreeBSD, Solaris, DSL
Posts: 5,339

Rep: Reputation: 64
Cool I've created an AOL account a while ago but I've noone at my list. I will add you as soon as I'm home. I have very few Linux buddies on my ICQ and MSN too, so it will be nice to have someone to talk Linux stuff with.

Cya later
 
Old 10-05-2003, 11:50 AM   #18
Mega Man X
LQ Guru
 
Registered: Apr 2003
Location: ~
Distribution: Ubuntu, FreeBSD, Solaris, DSL
Posts: 5,339

Rep: Reputation: 64
Oh man, sorry. Very strange though. I wonder if the ET pack is fine. If you did get a Nvidia Splash screen, then most likely its the package. Try typeing "glxgears" in a terminal without the quotes and see if it start glxgears or if it returns any error.
If you have another game to test would be cool, as tuxracer for example....
We will fix it man . Hang in there
 
Old 10-05-2003, 11:52 AM   #19
Mega Man X
LQ Guru
 
Registered: Apr 2003
Location: ~
Distribution: Ubuntu, FreeBSD, Solaris, DSL
Posts: 5,339

Rep: Reputation: 64
A chat section in this forum as Jamd's page would be good to have too
 
Old 10-05-2003, 11:54 AM   #20
Mega Man X
LQ Guru
 
Registered: Apr 2003
Location: ~
Distribution: Ubuntu, FreeBSD, Solaris, DSL
Posts: 5,339

Rep: Reputation: 64
Oh, remember that, if you have recompiled/updated the kernel, you need to reinstal Nvidia drivers again. If you think it may be a driver problem, get this one:

http://download.nvidia.com/XFree86/L...-4496-pkg2.run

And I help you out (re)installing it...
 
Old 10-05-2003, 11:57 AM   #21
SonicMayhem
LQ Newbie
 
Registered: Oct 2003
Posts: 16

Original Poster
Rep: Reputation: 0
sorry im freakin out, if ur not too busy (away from home) please help me
 
Old 10-05-2003, 11:59 AM   #22
SonicMayhem
LQ Newbie
 
Registered: Oct 2003
Posts: 16

Original Poster
Rep: Reputation: 0
wheres the chat since we are posting in real time! i see no point in clogging up the server
 
Old 10-05-2003, 12:03 PM   #23
SonicMayhem
LQ Newbie
 
Registered: Oct 2003
Posts: 16

Original Poster
Rep: Reputation: 0
i got no splash its just i installed the kernel headers that matched
my kernel, and then i compiled the nvidia kernel in runtime 3 mode installing that same file u told me to download
 
Old 10-05-2003, 12:07 PM   #24
Mega Man X
LQ Guru
 
Registered: Apr 2003
Location: ~
Distribution: Ubuntu, FreeBSD, Solaris, DSL
Posts: 5,339

Rep: Reputation: 64
I will install AIM here, brb
 
Old 10-05-2003, 12:26 PM   #25
Mega Man X
LQ Guru
 
Registered: Apr 2003
Location: ~
Distribution: Ubuntu, FreeBSD, Solaris, DSL
Posts: 5,339

Rep: Reputation: 64
As you are now installing Nvidia drivers again, here is a thread with a similar problem. Perhaps checking this thread and our friend's XF86Config will help for a while until I can get back home and compare yours with mine

http://www.linuxquestions.org/questi...hreadid=100471
 
  


Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off



Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
enemy territory sound error kryptobs2000 Linux - Games 4 02-21-2005 08:40 PM
[Fedora Core 2]Enemy Territory displays error while installing and runs too slow. Harkov Linux - Software 3 07-05-2004 06:07 AM
Enemy Territory crashes on startup with socket error v00d00101 Linux - Games 3 05-21-2004 03:25 PM
Enemy Territory error Viper168 Linux - Games 1 04-02-2004 12:06 PM
Enemy Territory Help coolmatty1000 Linux - Newbie 3 10-07-2003 02:17 PM

LinuxQuestions.org > Forums > Linux Forums > Linux - Software

All times are GMT -5. The time now is 09:08 PM.

Main Menu
Advertisement
My LQ
Write for LQ
LinuxQuestions.org is looking for people interested in writing Editorials, Articles, Reviews, and more. If you'd like to contribute content, let us know.
Main Menu
Syndicate
RSS1  Latest Threads
RSS1  LQ News
Twitter: @linuxquestions
Facebook: linuxquestions Google+: linuxquestions
Open Source Consulting | Domain Registration