LinuxQuestions.org
Register a domain and help support LQ
Go Back   LinuxQuestions.org > Forums > Linux Forums > Linux - Software
User Name
Password
Linux - Software This forum is for Software issues.
Having a problem installing a new program? Want to know which application is best for the job? Post your question in this forum.

Notices

Reply
 
Search this Thread
Old 01-19-2006, 11:17 AM   #1
kkathman
Member
 
Registered: Sep 2003
Location: Coppell, Texas
Distribution: SUSE 10.1, Kubuntu 6.06 (Dapper)
Posts: 81

Rep: Reputation: 15
Flashplayer in Opera not working in SUSE10


I recently installed SUSE 10, and installed Opera. It seems to work fine for browsing,etc.

However, I did a standard Macromedia install of the flashplayer, ran the script and chose for it to install in both Opera and Firefox. When I go to the Opera Tools-Appearance-Plugins, it reports that it has the plugin from the right place, yet I get no flash appearance.

Any suggestions on resolving this?

Thank you in advance for your help.

kkathman
 
Old 01-19-2006, 12:10 PM   #2
ugenn
Member
 
Registered: Apr 2002
Posts: 549

Rep: Reputation: 30
Make sure you have motif/lesstif libs installed (something like libXm.so.3) should exist in your library paths if they're installed).
 
Old 01-19-2006, 12:59 PM   #3
kkathman
Member
 
Registered: Sep 2003
Location: Coppell, Texas
Distribution: SUSE 10.1, Kubuntu 6.06 (Dapper)
Posts: 81

Original Poster
Rep: Reputation: 15
I failed to mention that the plugin works just fine in mozilla firefox v 1.5, but just fails to work at all in Opera.

That might change responses.

Thanks.
 
Old 01-19-2006, 01:30 PM   #4
ugenn
Member
 
Registered: Apr 2002
Posts: 549

Rep: Reputation: 30
No it doesn't.
 
  


Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
SuSE10 USB Not Working DanW85 Suse/Novell 5 11-25-2005 07:02 PM
Network/dhcp not working with suse10 Indkoeti Linux - Networking 3 10-24-2005 08:32 AM
opera not working; reinstall of opera no help CamelofCamelot Linux - Software 1 02-05-2004 02:59 AM
Opera,Flashplayer,and Java marksstroud Linux - Software 0 09-07-2003 11:08 PM
flashplayer doesn't work in Opera Duukkis Linux - Software 3 07-06-2003 09:25 PM


All times are GMT -5. The time now is 07:16 PM.

Main Menu
Advertisement
My LQ
Write for LQ
LinuxQuestions.org is looking for people interested in writing Editorials, Articles, Reviews, and more. If you'd like to contribute content, let us know.
Main Menu
Syndicate
RSS1  Latest Threads
RSS1  LQ News
Twitter: @linuxquestions
identi.ca: @linuxquestions
Facebook: linuxquestions Google+: linuxquestions
Open Source Consulting | Domain Registration