LinuxQuestions.org
Register a domain and help support LQ
Go Back   LinuxQuestions.org > Forums > Linux Forums > Linux - Software
User Name
Password
Linux - Software This forum is for Software issues.
Having a problem installing a new program? Want to know which application is best for the job? Post your question in this forum.

Notices

Reply
 
Search this Thread
Old 07-15-2004, 03:10 AM   #1
Kristijan
Member
 
Registered: Sep 2003
Location: Melbourne, Australia
Distribution: NetBSD 3.0.1, Slackware 10.1
Posts: 394

Rep: Reputation: 30
Firefox browser closes on some websites


Hi,

I never seemed to have this problem with Firefox before, but on some websites (eg: www.bigbrother.com.au) the browser seems to load the page, then it just closes. At time's it wont even load the page, and just exits.

I used to run Fedora Core 2 without any problems, but since I've formatted an re-installed Fedora, im having these problems. I've tried using both 0.9.1 and 0.8 versions of Firefox, but still the same thing.

I ran firefox from command line, and this is the output I receive when it closes;

Code:
[kristijan@neo firefox]$ ./firefox
ALSA lib pcm_hw.c:1056:(snd_pcm_hw_open) open /dev/snd/pcmC0D0p failed: Device or resource busy
INTERNAL ERROR on Browser End: Exec of "java_vm" failed: 2
<
System error?:: No such file or directory

** (Gecko:3943): WARNING **: Serious fd usage error 19

** (Gecko:3943): WARNING **: Serious fd usage error 17
INTERNAL ERROR on Browser End: Could not read ack from child process
System error?:: No such file or directory
Now, about:plugins shows that I have libjavaplugin_oji.so loaded. So I can't really work out what the problem is. If anymore information is required, just ask.

Kristijan

Last edited by Kristijan; 07-15-2004 at 03:12 AM.
 
Old 07-15-2004, 03:15 AM   #2
BluePyre
Member
 
Registered: Mar 2004
Location: London
Distribution: Mandrake 10
Posts: 172

Rep: Reputation: 30
This happened to me when I symlinked the java vm from the ns610 directory to the firefox plugins page. Try linking instead to the libjavaplugin_oji.so in the ns610-gcc3 folder if you haven't done that already. Otherwise you're using the wrong version of Java
 
Old 07-15-2004, 03:40 AM   #3
Kristijan
Member
 
Registered: Sep 2003
Location: Melbourne, Australia
Distribution: NetBSD 3.0.1, Slackware 10.1
Posts: 394

Original Poster
Rep: Reputation: 30
Thanks BluePyre, all sorted out now. I was linking to the correct lib file, just the way I was linking was incorrect. I must have hard linked by accident, instead of soft.

Regards
Kristijan
 
Old 07-15-2004, 01:08 PM   #4
vincebs
Member
 
Registered: Oct 2003
Location: Mississauga, ON
Distribution: Ubuntu 9.04
Posts: 494

Rep: Reputation: 30
I had the same problem as you, Kristijan, in that I hard-linked the lib file. Symlinking fixed the problem.
 
  


Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Firefox Closes on runescape load screen carocrazy123 Linux - Software 3 04-28-2007 05:30 AM
Firefox closes itself on Debian (KDE) fastreload Linux - Software 1 07-14-2005 10:39 AM
Browser automatically closes by itself........ emailssent Linux - General 10 10-13-2004 07:24 PM
Firefox randomly closes Spasmolytic Linux - Software 16 06-06-2004 10:50 AM
Browser closes on download tangaz Linux - Software 4 10-25-2003 08:14 AM


All times are GMT -5. The time now is 09:31 AM.

Main Menu
My LQ
Write for LQ
LinuxQuestions.org is looking for people interested in writing Editorials, Articles, Reviews, and more. If you'd like to contribute content, let us know.
Main Menu
Syndicate
RSS1  Latest Threads
RSS1  LQ News
Twitter: @linuxquestions
identi.ca: @linuxquestions
Facebook: linuxquestions Google+: linuxquestions
Open Source Consulting | Domain Registration