LinuxQuestions.org
Register a domain and help support LQ
Go Back   LinuxQuestions.org > Forums > Linux Forums > Linux - Software
User Name
Password
Linux - Software This forum is for Software issues.
Having a problem installing a new program? Want to know which application is best for the job? Post your question in this forum.

Notices


Reply
  Search this Thread
Old 04-14-2003, 02:22 AM   #1
Grim Reaper
Member
 
Registered: Apr 2002
Distribution: Gentoo 2006.0 AMD64
Posts: 399

Rep: Reputation: 30
EXTREMELY BAD WineX problem!


Ok, I have both WineX3 and WineX 2.2.1 installed...
For some reason WineX runs programs fine, but if i go and try to run a game, it boots me out of my X session and back to a CLI, losing all my work!

Here is a snip out of my XFree86 log:
(II) Initializing built-in extension RANDR
(**) Option "Protocol" "ExplorerPS/2"
(**) Mouse1: Protocol: "ExplorerPS/2"
(**) Option "CorePointer"
(**) Mouse1: Core Pointer
(**) Option "Device" "/dev/psaux"
(**) Option "Buttons" "7"
(**) Mouse1: Emulate3Buttons, Emulate3Timeout: 50
(**) Option "ZAxisMapping" "6 7"
(**) Mouse1: ZAxisMapping: buttons 6 and 7
(**) Mouse1: Buttons: 7
(**) Option "Resolution" "3500"
(**) Mouse1: Resolution: 3500
(II) Keyboard "Keyboard1" handled by legacy driver
(II) XINPUT: Adding extended input device "Mouse1" (type: MOUSE)
(II) Mouse1: ps2EnableDataReporting: succeeded
(WW) Open APM failed (/dev/apm_bios) (No such device)
(II) NVIDIA(0): Setting mode "1280x1024"
(II) Mouse1: ps2EnableDataReporting: succeeded
GetModeLine - scrn: 0 clock: 135000
GetModeLine - hdsp: 1280 hbeg: 1296 hend: 1440 httl: 1688
vdsp: 1024 vbeg: 1025 vend: 1028 vttl: 1066 flags: 5

*** If unresolved symbols were reported above, they might not
*** be the reason for the server aborting.

Fatal server error:
Caught signal 11. Server aborting


When reporting a problem related to a server crash, please send
the full server output, not just the last messages.
This can be found in the log file "/var/log/XFree86.2.log".
Please report problems to xfree86@xfree86.org.


Hopefully somebody knows thats going on! /me cries

btw, the dist is Slackware 9.0
 
Old 04-14-2003, 03:27 AM   #2
Grim Reaper
Member
 
Registered: Apr 2002
Distribution: Gentoo 2006.0 AMD64
Posts: 399

Original Poster
Rep: Reputation: 30
Fixed. Recompiled the NVidia drivers after X crashed when i did glxinfo, proving that it has nothing to do with WineX but with the NVidia drivers themselves. Dunno why it happened, but the recompiled fixed it
 
  


Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off



Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Problem mounting CD-ROM: wrong fs type, bad option, bad superblock on /dev/cdrom Oooska Linux - Newbie 7 07-10-2013 12:37 PM
Extremely Slow Internet (DNS problem?) AdmiralFreezbee Linux - Networking 1 04-02-2005 10:18 AM
Promise SX6000 - Extremely bad performance? StarLite Linux - Hardware 0 06-13-2004 03:19 PM
Display problem text extremely small digitalgravy Linux - Newbie 2 04-28-2004 02:42 PM
EXTREMELY! bad problem... Grim Reaper Linux - Software 11 04-09-2003 05:32 AM


All times are GMT -5. The time now is 09:06 PM.

Main Menu
Advertisement
My LQ
Write for LQ
LinuxQuestions.org is looking for people interested in writing Editorials, Articles, Reviews, and more. If you'd like to contribute content, let us know.
Main Menu
Syndicate
RSS1  Latest Threads
RSS1  LQ News
Twitter: @linuxquestions
Facebook: linuxquestions Google+: linuxquestions
Open Source Consulting | Domain Registration