LinuxQuestions.org
Visit the LQ Articles and Editorials section
Go Back   LinuxQuestions.org > Forums > Linux Forums > Linux - Software
User Name
Password
Linux - Software This forum is for Software issues.
Having a problem installing a new program? Want to know which application is best for the job? Post your question in this forum.

Notices

Reply
 
Search this Thread
Old 10-01-2004, 04:00 AM   #1
moschi
Member
 
Registered: Mar 2004
Location: boulder, co
Distribution: slack 12, debian 4, ubuntu server 6.10
Posts: 68

Rep: Reputation: 15
evolution 2.0 can't compose


evolution 2.0 on slack 10 (kde)

works fine, but when i try to reply or compose, it crashes & says:

"Could not create composer window.
Unable to activate the address selector control"




the console output is:

(evolution-2.0:4749): composer-CRITICAL **: file e-msg-composer.c: line 4299 (e_msg_composer_set_headers): assertion `E_IS_MSG_COMPOSER (composer)' failed

(evolution-2.0:4749): GLib-GObject-WARNING **: invalid (NULL) pointer instance

(evolution-2.0:4749): GLib-GObject-CRITICAL **: file gsignal.c: line 1634 (g_signal_connect_data): assertion `G_TYPE_CHECK_INSTANCE (instance)' failed

(evolution-2.0:4749): GLib-GObject-WARNING **: invalid (NULL) pointer instance

(evolution-2.0:4749): GLib-GObject-CRITICAL **: file gsignal.c: line 1634 (g_signal_connect_data): assertion `G_TYPE_CHECK_INSTANCE (instance)' failed

(evolution-2.0:4749): GLib-GObject-CRITICAL **: file gobject.c: line 1476 (g_object_weak_ref): assertion `G_IS_OBJECT (object)' failed

(evolution-2.0:4749): composer-CRITICAL **: file e-msg-composer.c: line 5276 (e_msg_composer_unset_changed): assertion `E_IS_MSG_COMPOSER (composer)' failed
 
Old 10-02-2004, 04:34 AM   #2
moschi
Member
 
Registered: Mar 2004
Location: boulder, co
Distribution: slack 12, debian 4, ubuntu server 6.10
Posts: 68

Original Poster
Rep: Reputation: 15
any ideas??

thanks,
andrew
 
Old 10-21-2004, 01:32 AM   #3
pandre
LQ Newbie
 
Registered: Oct 2004
Posts: 1

Rep: Reputation: 0
Hi Andrew,

Did you ever get a solution for this problem? I have exactly the same problem and am trying to get this to work.
Could you please reply urgently.

Thanks
Paulo
 
  


Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
xmodmap å, ä, ö, and ø - or how to add Compose to X BroX Slackware 3 10-31-2005 08:34 AM
Compose(No Subject) raysr Linux - Software 2 03-30-2005 10:08 PM
trying to config Thunderbird compose Paxmaster Linux - Networking 1 02-18-2005 12:22 PM
Compose new symbols with the keyboard fiomba Linux - Software 0 10-28-2004 04:24 AM
compose key not working jkobrien Linux - Hardware 1 08-05-2004 08:18 AM


All times are GMT -5. The time now is 12:15 PM.

Main Menu
My LQ
Write for LQ
LinuxQuestions.org is looking for people interested in writing Editorials, Articles, Reviews, and more. If you'd like to contribute content, let us know.
Main Menu
Syndicate
RSS1  Latest Threads
RSS1  LQ News
Twitter: @linuxquestions
identi.ca: @linuxquestions
Facebook: linuxquestions Google+: linuxquestions
Open Source Consulting | Domain Registration