LinuxQuestions.org
Visit the LQ Articles and Editorials section
Go Back   LinuxQuestions.org > Forums > Linux Forums > Linux - Software
User Name
Password
Linux - Software This forum is for Software issues.
Having a problem installing a new program? Want to know which application is best for the job? Post your question in this forum.

Notices

Closed Thread
 
Search this Thread
Old 06-27-2005, 04:45 AM   #1
thandermax
Member
 
Registered: Jun 2005
Distribution: OpenSUSE 10.3 , 11.2 , Solaris 10, Ubuntu 9.10
Posts: 84

Rep: Reputation: 16
Angry Error in starting XServer in 2.6.12.1 kernel


Recently I downloaded and compiled the 2.6.12.1 Kernel and set it up properly in "grub.conf" as I am using the GRUB for booting.


After I start booting it gives no error and i can see familiar
loding XXXXX [OK]

and then when it switches to Graphics mode (i.e. XServer) it just hangs showing only the cross (X) cursor in black background . Instead of loading the GUI Login screen.


I had setup all necessery files (such as system.map, vmlinuz.2.6.12.1 ,initrd-2.6.12.1.img etc).




No error is presented in bootup screen, only problem is in loading XServer.

Can any body help me ?
 
Old 06-27-2005, 12:59 PM   #2
rshaw
Senior Member
 
Registered: Apr 2001
Location: Perry, Iowa
Distribution: Mepis , Debian
Posts: 2,694

Rep: Reputation: 45
Please do not post the same thread in more than one forum. Picking the most relevant forum and posting it once there makes it easier for other members to help you and keeps the discussion all in one place.

http://www.linuxquestions.org/rules.php

other is here:
http://www.linuxquestions.org/questi...hreadid=337560
 
  


Closed Thread


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Error in starting XServer in 2.6.12.1 kernel thandermax Linux - Newbie 1 06-27-2005 07:39 AM
xserver not starting locke105 Slackware 4 03-25-2005 07:56 AM
Xserver not starting meenalborkar Red Hat 5 03-04-2005 08:25 PM
XServer not starting. velan Red Hat 1 05-10-2004 07:05 AM
stopping xserver from starting up? Zaskar Debian 17 03-20-2004 07:59 PM


All times are GMT -5. The time now is 04:29 PM.

Main Menu
My LQ
Write for LQ
LinuxQuestions.org is looking for people interested in writing Editorials, Articles, Reviews, and more. If you'd like to contribute content, let us know.
Main Menu
Syndicate
RSS1  Latest Threads
RSS1  LQ News
Twitter: @linuxquestions
identi.ca: @linuxquestions
Facebook: linuxquestions Google+: linuxquestions
Open Source Consulting | Domain Registration