LinuxQuestions.org
LinuxAnswers - the LQ Linux tutorial section.
Go Back   LinuxQuestions.org > Forums > Linux Forums > Linux - Software
User Name
Password
Linux - Software This forum is for Software issues.
Having a problem installing a new program? Want to know which application is best for the job? Post your question in this forum.

Notices



Reply
 
Search this Thread
Old 08-05-2009, 09:34 AM   #1
masmddr
Member
 
Registered: Jun 2005
Location: Israel
Distribution: Arch Linux
Posts: 92

Rep: Reputation: 16
EasyTag displays no files. Slack 12.2 KDE 3.5


Hello.

I was looking for a program that can edit ID3 tags and access CDDB to do so and I found EasyTag.
Problem is that when I choose a folder it shows empty. (mp3 file folder)

I have read/write permissions to that folder and I have id3lib.
any ideas as to what I'm doing wrong?
 
Old 08-06-2009, 04:02 AM   #2
David the H.
Bash Guru
 
Registered: Jun 2004
Location: Osaka, Japan
Distribution: Debian sid + kde 3.5 & 4.4
Posts: 6,823

Rep: Reputation: 1950Reputation: 1950Reputation: 1950Reputation: 1950Reputation: 1950Reputation: 1950Reputation: 1950Reputation: 1950Reputation: 1950Reputation: 1950Reputation: 1950
The very first option in the "browser" settings is "load the current directory at startup". Make sure that's checked.

You can also force it to rescan the directory at any time by hitting F5 (or using the same reload option in the browser menu).
 
Old 08-06-2009, 06:38 AM   #3
masmddr
Member
 
Registered: Jun 2005
Location: Israel
Distribution: Arch Linux
Posts: 92

Original Poster
Rep: Reputation: 16
Thank you for the replay.
That option is checked and refreshing doesn't help.

in the Log section there is a line "Currently using locale '' (and eventually '(null)')"
I think it might be related...

Edit:
I removed the program using pkgtool and installed it from source so now it works fine.
But almost every search I do in CDDB returns no resultes or "The server returned a wrong answer! (HTTP/1.1 301 Moved Permanently)"

I'm starting to think easytag isn't the answer I was looking for.

Last edited by masmddr; 08-06-2009 at 07:27 AM.
 
  


Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Can't get displays working in OpenSUSE 10.3 KDE TiredOfThis Linux - Software 2 06-05-2008 08:47 AM
LXer: KDE Displays at SCALE 6x Expo LXer Syndicated Linux News 0 02-19-2008 12:41 AM
Apache displays directories but not files gungarlin Linux - Server 3 10-30-2007 12:37 AM
Easytag doesn't see files bluesmanu Linux - Software 5 12-07-2006 06:42 AM
Problem starting KDE - xorg no displays found ZeromusM Suse/Novell 1 05-27-2006 07:26 PM


All times are GMT -5. The time now is 08:34 PM.

Main Menu
Advertisement
My LQ
Write for LQ
LinuxQuestions.org is looking for people interested in writing Editorials, Articles, Reviews, and more. If you'd like to contribute content, let us know.
Main Menu
Syndicate
RSS1  Latest Threads
RSS1  LQ News
Twitter: @linuxquestions
identi.ca: @linuxquestions
Facebook: linuxquestions Google+: linuxquestions
Open Source Consulting | Domain Registration