LinuxQuestions.org
Visit the LQ Articles and Editorials section
Go Back   LinuxQuestions.org > Forums > Linux Forums > Linux - Software
User Name
Password
Linux - Software This forum is for Software issues.
Having a problem installing a new program? Want to know which application is best for the job? Post your question in this forum.

Notices



Reply
 
Search this Thread
Old 06-07-2003, 04:59 PM   #1
tenraek
LQ Newbie
 
Registered: Mar 2003
Posts: 23

Rep: Reputation: 15
cpio: bad magic when trying to install RH9


While trying to install RH9, on a Sony Vaio, that used to be a dual boot with xp and RH9, I keep getting this error when Anaconda tries to run:

I see several lines of "error 2 reading header: cpio: bad magic.

Then says:

Running Anaconda Red hat Linux System Installer, Please wait...
Install exited abnormally -- recieved singal 11


Then it goes througha shutdown cycle.
Any ideas what could be wrong? This disks I'm using, I've used before with no problem,a nd I've reformmated the disk to ensure it wasn't caused by the previous install

Thank you in advance.
 
Old 06-07-2003, 05:19 PM   #2
whansard
Senior Member
 
Registered: Dec 2002
Location: Mosquitoville
Distribution: RH 6.2, Gen2, Knoppix, 98,2000 + various
Posts: 3,171

Rep: Reputation: 52
if it's messing up in the same place every time, either
the disk is scratched, or the laser is is a little dirty. more
likely the disk
 
Old 06-07-2003, 06:57 PM   #3
tenraek
LQ Newbie
 
Registered: Mar 2003
Posts: 23

Original Poster
Rep: Reputation: 15
Well apperently it was the disk, however, I've inspected it carefully there's not the slightest physcial abnormality on the data side, also I had to the very same disc only momentsa before, where I was also installing it on a different box.

Fowever, I tried my back up disc, and it went through just fine, very very odd.
 
  


Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Error 2: reading header: cpio: Bad magic sujitshah Linux - Software 1 03-20-2004 11:37 AM
Error 2 Reading Header: Cpio: Bad Magic rakoo Red Hat 2 03-12-2004 04:29 PM
Error 2 Reading Header: Cpio: Bad Magic rakoo Red Hat 0 03-10-2004 06:31 PM
Redhat 9 Install - cpio bad magic yong_sa Linux - Newbie 11 10-12-2003 06:47 PM
CPIO:bad Magic anoop_chandran Linux - Software 1 11-24-2001 03:13 AM


All times are GMT -5. The time now is 06:02 AM.

Main Menu
Advertisement
My LQ
Write for LQ
LinuxQuestions.org is looking for people interested in writing Editorials, Articles, Reviews, and more. If you'd like to contribute content, let us know.
Main Menu
Syndicate
RSS1  Latest Threads
RSS1  LQ News
Twitter: @linuxquestions
identi.ca: @linuxquestions
Facebook: linuxquestions Google+: linuxquestions
Open Source Consulting | Domain Registration