LinuxQuestions.org
Register a domain and help support LQ
Go Back   LinuxQuestions.org > Forums > Linux Forums > Linux - Software
User Name
Password
Linux - Software This forum is for Software issues.
Having a problem installing a new program? Want to know which application is best for the job? Post your question in this forum.

Notices


Reply
  Search this Thread
Old 02-06-2004, 07:25 AM   #1
drwolfson
LQ Newbie
 
Registered: Nov 2003
Location: UK
Distribution: RH9
Posts: 16

Rep: Reputation: 0
config.sub manufacture not recognised


I've been trying to set up a cron job to update antivirus software by downloading the relavant files periodically. I've been adapting a script that uses wget to retrieve the files, but the network here uses a proxy server, so when ever I try to retive a page outside the local intranet all I get is the proxy page.

So far I've not been able to configure wget to overcome this, but have been advised that sget should work. I've downloaded sget (and setup automake and autoconfig) but have got stuck again. When running configure, I get the following error:

configure: error: /bin/sh ./config.sub i686-unknown-linux failed

having read round a bit, I gather that this means that config.sub cannot recognise the system manufacturer (it's AMD Athlon) and so cannot carry on with the insatllation.

I'm a realtive newbie to linux, so have not got much experience with this type of install, but I'm guessing that this will be a problem every time I try and install something...

Is anybody able to offer some advice how to overcome this please?

Thanks in advance,

Dave
 
Old 02-06-2004, 09:24 AM   #2
drwolfson
LQ Newbie
 
Registered: Nov 2003
Location: UK
Distribution: RH9
Posts: 16

Original Poster
Rep: Reputation: 0
OK, so I've now solved the initail problem; I'd not put the port into the proxy setup--- learning, learning!

Still not sure if I should worry about the config.sub though...
 
  


Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off



Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Only IP numbers recognised neilcpp Linux - Networking 2 08-26-2005 02:56 PM
Winmodem not recognised strobart Linux - Hardware 5 09-06-2004 10:41 AM
CDROM not being recognised JonnyL Linux - Hardware 2 05-15-2004 04:18 PM
Second CD Writer not recognised robhargreaves Linux - Hardware 1 01-06-2004 11:56 AM
Modem not recognised andyn1983 Linux - Newbie 3 10-31-2003 02:24 PM


All times are GMT -5. The time now is 03:38 AM.

Main Menu
Advertisement
My LQ
Write for LQ
LinuxQuestions.org is looking for people interested in writing Editorials, Articles, Reviews, and more. If you'd like to contribute content, let us know.
Main Menu
Syndicate
RSS1  Latest Threads
RSS1  LQ News
Twitter: @linuxquestions
Facebook: linuxquestions Google+: linuxquestions
Open Source Consulting | Domain Registration