LinuxQuestions.org
Share your knowledge at the LQ Wiki.
Go Back   LinuxQuestions.org > Forums > Linux Forums > Linux - Software
User Name
Password
Linux - Software This forum is for Software issues.
Having a problem installing a new program? Want to know which application is best for the job? Post your question in this forum.

Notices


Reply
  Search this Thread
Old 03-25-2004, 02:21 PM   #1
sapphirewolf
LQ Newbie
 
Registered: Mar 2004
Posts: 5

Rep: Reputation: 0
Question "commands not found" errors when installing on Suse 9.0


'Running SuSE 9 pro and there is an issue with installing certain programs, including apache2, ./INSTALL starts but during the install comes up with a bunch of 'commands not found' the same with jdk1.4.2.

Is this an OS issue? did I install wrong? or are there compatibility issues?
are there changes to the script that i need to make?
 
Old 03-25-2004, 02:43 PM   #2
verminsky
LQ Newbie
 
Registered: Apr 2002
Location: Hot Tub, California
Distribution: Slackware 8.0
Posts: 7

Rep: Reputation: 0
is it a "root" question?

are you logged in as root when you run the program. When not, one often gets "command not found" messages - just a thought - i don't really know much :)
 
Old 03-25-2004, 02:48 PM   #3
sapphirewolf
LQ Newbie
 
Registered: Mar 2004
Posts: 5

Original Poster
Rep: Reputation: 0
logged in as root
 
Old 03-25-2004, 05:48 PM   #4
tugaOne
LQ Newbie
 
Registered: Mar 2004
Location: Portugal
Posts: 25

Rep: Reputation: 15
ur instalation directory must contain all packages...somthg similar happened to me and all i did was download the packages...and reinstall of course
My directory contains exactly 6589 files and 106 folders, in a total of 7.682.091.867 bytes
I dont know if thats the problem but try it! Mine isnt suse 9.0 pro...just the not professional one plain suse 9.0!
 
Old 03-25-2004, 06:05 PM   #5
sapphirewolf
LQ Newbie
 
Registered: Mar 2004
Posts: 5

Original Poster
Rep: Reputation: 0
was that with the package version of apache2 that came with suse 9?
 
Old 03-25-2004, 11:22 PM   #6
Inexactitude
Member
 
Registered: Oct 2003
Distribution: Slackware 12.2, Ubuntu 9.04
Posts: 477

Rep: Reputation: 30
Well, is it telling you what command is not found? If it is, check to see if Suse installs that particular piece of software by default.
 
  


Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off



Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
"Skin not found" problem from installing Mplayer in Debian/Sarge !!! Blue Jacket Linux - Software 2 10-05-2005 02:58 AM
FC4 install errors, "diabling IRQ #10" "nobody cares" error message??? A6Quattro Fedora 6 07-20-2005 01:49 PM
"Successful install" results in "Boot device not found" slackr007 Fedora 2 06-21-2005 05:05 PM
RH keeps on giving me "Package Not Found" when installing PHP-related RPMs guest Linux - Newbie 4 03-25-2005 12:07 AM
"Command not found" for existing commands kpachopoulos Linux - Newbie 8 10-01-2004 05:34 PM


All times are GMT -5. The time now is 07:21 AM.

Main Menu
Advertisement
My LQ
Write for LQ
LinuxQuestions.org is looking for people interested in writing Editorials, Articles, Reviews, and more. If you'd like to contribute content, let us know.
Main Menu
Syndicate
RSS1  Latest Threads
RSS1  LQ News
Twitter: @linuxquestions
Facebook: linuxquestions Google+: linuxquestions
Open Source Consulting | Domain Registration