LinuxQuestions.org
Visit Jeremy's Blog.
Go Back   LinuxQuestions.org > Forums > Linux Forums > Linux - Software
User Name
Password
Linux - Software This forum is for Software issues.
Having a problem installing a new program? Want to know which application is best for the job? Post your question in this forum.

Notices


Reply
  Search this Thread
Old 04-21-2003, 12:03 AM   #1
mvendramini
Member
 
Registered: Apr 2003
Location: Brazil
Distribution: Slackware
Posts: 35

Rep: Reputation: 15
Angry Can't use KDE and Gnome anymore


I've recently downloaded and installed the newest OpenGL accelerated video drivers for my nvidia gforce card. After this, I opened up X and started blackbox, to test q3demo. It ran perfectly, with great performance. I then though it was ok to leave blackbox and start a gnome session, but it didn't happen... X just dropeed a confusing error msg and left me in the terminal.


Now, neither Gnome nor KDE are starting with X. Even worse: on blackbox itself, I can't run any Gnome or KDE apps - tried opening mozilla and konqueror, and both failed with the same error msg.
 
Old 04-21-2003, 12:51 AM   #2
nakkaya
LQ Guru
 
Registered: Jan 2003
Location: Turkey&USA
Distribution: Emacs and linux is its device driver(Slackware,redhat)
Posts: 1,398

Rep: Reputation: 45
maybe u changed your XF86Config file by mistate check it again
 
Old 04-21-2003, 11:24 AM   #3
mvendramini
Member
 
Registered: Apr 2003
Location: Brazil
Distribution: Slackware
Posts: 35

Original Poster
Rep: Reputation: 15
I double, triple-checked it...

I just can't understand what's going on, blackbox runs ok, but Gnome, KDE and their apps won't run anymore! I had to use the old driver just to come to the forum to post this msg!
 
Old 04-21-2003, 12:11 PM   #4
moses
Senior Member
 
Registered: Sep 2002
Location: Arizona, US, Earth
Distribution: Slackware, (Non-Linux: Solaris 7,8,9; OSX; BeOS)
Posts: 1,152

Rep: Reputation: 48
First, you have to post the error message. It may be confusing to you, but somebody wrote it, and many others have seen it. . . .
 
  


Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off



Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Gnome won't start anymore... DJ_Cyberdance Linux - Software 3 08-19-2006 08:51 AM
Gnome 2.10 pannels don't load anymore cyborg_jt Linux - Software 2 09-17-2005 09:37 PM
I want gnome! My gnome doesnt start anymore! :( maginotjr Slackware 2 07-09-2005 04:06 PM
Gnome doesn't remember window positions anymore Napper Linux - Software 0 02-20-2005 08:08 AM
KDE and Gnome not working anymore in Slackware... Necronomicom Slackware 9 07-03-2004 06:36 PM


All times are GMT -5. The time now is 03:30 PM.

Main Menu
Advertisement
My LQ
Write for LQ
LinuxQuestions.org is looking for people interested in writing Editorials, Articles, Reviews, and more. If you'd like to contribute content, let us know.
Main Menu
Syndicate
RSS1  Latest Threads
RSS1  LQ News
Twitter: @linuxquestions
Facebook: linuxquestions Google+: linuxquestions
Open Source Consulting | Domain Registration