LinuxQuestions.org
Welcome to the most active Linux Forum on the web.
Go Back   LinuxQuestions.org > Forums > Linux Forums > Linux - Software
User Name
Password
Linux - Software This forum is for Software issues.
Having a problem installing a new program? Want to know which application is best for the job? Post your question in this forum.

Notices


Reply
  Search this Thread
Old 06-01-2003, 02:59 PM   #1
digsby0007
Member
 
Registered: Jan 2003
Posts: 94

Rep: Reputation: 15
browser not showing pictures


Im using red hat 8.0 with all of the updates offered by red hat netowrk, and in galeon, and in mozilla, a website doesnt show pictures. I can see banners, and icons, but no jpegs, gifs etc.

Any Thoughts?
 
Old 06-01-2003, 03:07 PM   #2
Crashed_Again
Senior Member
 
Registered: Dec 2002
Location: Atlantic City, NJ
Distribution: Ubuntu & Arch
Posts: 3,503

Rep: Reputation: 57
Do you have another browser you could try it in like Opera or Konqueror? How do you know there should be pictures there?
 
Old 06-01-2003, 03:15 PM   #3
digsby0007
Member
 
Registered: Jan 2003
Posts: 94

Original Poster
Rep: Reputation: 15
Ive tried it in mozilla, galeon, konquer. I know there are pictures there because it works in windows.
 
Old 06-01-2003, 03:32 PM   #4
david_ross
Moderator
 
Registered: Mar 2003
Location: Scotland
Distribution: Slackware, RedHat, Debian
Posts: 12,047

Rep: Reputation: 66
A few suggestions:
1) Clear your cache
2) Check the image manager ins't blocking them
3) Maybe a shared library is missing or corrupt. Try starting it from a terminal window and look for error messages.
 
Old 06-01-2003, 05:38 PM   #5
chuck2
Member
 
Registered: Apr 2003
Location: im poor i live in philly
Distribution: slackware 9.1
Posts: 34

Rep: Reputation: 15
A couple of questions.

were you ever able to view pictures with redhat, or did this happen all of the sudden?

when you installed redhat (i know its more automagical than slack) did you select support for jpg bmp etc..

can you view pictures that are saved on the hard drive (like wallpaper and stuff)
 
Old 06-02-2003, 02:37 PM   #6
digsby0007
Member
 
Registered: Jan 2003
Posts: 94

Original Poster
Rep: Reputation: 15
This just started about a week ago. Before that I could view them.
I have set up everything for jpg....etc
I can view pictures on my HD.
Ill give you an example of what my problem is. If you go to hotornot.com, it shows you a picture of someone. That shows up as no picture, and gives me a blank section where the pic should be, and shows the little icon in the corner, stating that the picture cannot be found. Now if I go to a website that has thumbnails of pictures, the thumbnails will not appear. It just shows me where the thumbnail would be, but if I click on the thumbnail it will bring the full picture up in a new window (which is what it is supposed to do) At first I thought it was a problem with thumbnails, but then as I browsed other sites I noticed that I couldnt see other pictures.

Digsby
 
Old 06-02-2003, 03:10 PM   #7
closet geek
Member
 
Registered: Apr 2003
Location: England
Posts: 146

Rep: Reputation: 15
Increase the number of connections mozilla makes to a server. To few & it wont retrieve all the pictures, increase the max total connections too (you might as well while you're there!) Hot or not is a bad example because some of the pictures don't appear for me & I've got opera tweaked to perfection (imo )

cg

p.s. just in case you don't know type about:config to get to tweak the settings
 
  


Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off



Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Pictures brianthegreat Linux - Software 3 11-14-2005 12:16 PM
Apache is not showing pictures deweirdt Linux - Software 4 04-25-2005 10:45 AM
browser plugin for Konqueror web browser (linspire) Tracianddwayne Linux - Newbie 1 01-01-2005 02:15 PM
Unknown computer showing up in Gnome Net Browser gandalf2041 Linux - Wireless Networking 0 12-23-2004 07:36 AM
Pictures in wiki? Bad_Bob LQ Suggestions & Feedback 1 06-29-2004 08:09 AM


All times are GMT -5. The time now is 02:03 AM.

Main Menu
Advertisement
My LQ
Write for LQ
LinuxQuestions.org is looking for people interested in writing Editorials, Articles, Reviews, and more. If you'd like to contribute content, let us know.
Main Menu
Syndicate
RSS1  Latest Threads
RSS1  LQ News
Twitter: @linuxquestions
Facebook: linuxquestions Google+: linuxquestions
Open Source Consulting | Domain Registration