LinuxQuestions.org
Visit Jeremy's Blog.
Go Back   LinuxQuestions.org > Forums > Linux Forums > Linux - Software
User Name
Password
Linux - Software This forum is for Software issues.
Having a problem installing a new program? Want to know which application is best for the job? Post your question in this forum.

Notices

Reply
 
Search this Thread
Old 03-05-2012, 02:56 PM   #1
eantoranz
Senior Member
 
Registered: Apr 2003
Location: Colombia
Distribution: Kubuntu, Debian, Knoppix
Posts: 1,982
Blog Entries: 1

Rep: Reputation: 83
apt - error "400 Bad Request" when going through an ISA server


Hi!

I finished installing natty (kubuntu.... I don't have oneiric's installer at the time) and now I want to dist-upgrade, the problem is that I get a "400 Bad Request" when I try to do apt-get update (that is, going through the ISA proxy).

Now, I can ask for the package files if I try by hand, but apparently apt can't. Why is that?

Code:
antoranz@pingui:/etc/apt$ telnet x.x.x.x 8080
Trying x.x.x.x...
Connected to x.x.x.x.
Escape character is '^]'.
GET http://co.archive.ubuntu.com/ubuntu/dists/natty-updates/multiverse/binary-i386/Packages HTTP/1.0

HTTP/1.1 404 Not Found
Via: 1.1 PLATA
Connection: close
Proxy-Connection: close
Date: Mon, 05 Mar 2012 20:15:04 GMT
Content-Type: text/html; charset=iso-8859-1
Server: Apache/2.2.22

<!DOCTYPE HTML PUBLIC "-//IETF//DTD HTML 2.0//EN">
<html><head>
<title>404 Not Found</title>
</head><body>
<h1>Not Found</h1>
<p>The requested URL /ubuntu/dists/natty-updates/multiverse/binary-i386/Packages was not found on this server.</p>
<hr>
<address>Apache/2.2.22 Server at co.archive.ubuntu.com Port 80</address>
</body></html>
Connection closed by foreign host.
antoranz@pingui:/etc/apt$ telnet x.x.x.x 8080
Trying x.x.x.x...
Connected to x.x.x.x.
Escape character is '^]'.
GET http://co.archive.ubuntu.com/ubuntu/dists/natty-updates/multiverse/binary-i386/Packages.gz HTTP/1.0

HTTP/1.1 200 OK
Via: 1.1 PLATA
Connection: close
Proxy-Connection: close
Content-Length: 6283
Date: Mon, 05 Mar 2012 20:15:16 GMT
Content-Type: application/x-gzip
ETag: "3d3a4c9-188b-4ba82022f1f00"
Server: Apache/2.2.22
Accept-Ranges: bytes
Last-Modified: Mon, 05 Mar 2012 17:10:52 GMT

binary data is here
Thanks in advance.
 
  


Reply

Tags
400, apt, isa


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Any ideas to pass the "ERROR 400: Bad Request." of WGET? frenchn00b Programming 1 04-19-2009 11:46 AM
error: Error for wireless request "Set Mode" (8B06) : invalid argument "roaming" penguin chick Linux - Wireless Networking 5 08-22-2008 01:16 PM
I'm getting an error 400 (Bad Request) jim.thornton Linux - Server 1 01-19-2008 11:42 PM
Mousepad can't print: "client-error-bad-request" quincy_the_penquin Linux - Desktop 0 09-19-2007 02:58 PM
"client-error-bad-request" with kdeprint 144419855310001 Linux - Networking 2 11-17-2006 08:48 AM


All times are GMT -5. The time now is 03:41 AM.

Main Menu
My LQ
Write for LQ
LinuxQuestions.org is looking for people interested in writing Editorials, Articles, Reviews, and more. If you'd like to contribute content, let us know.
Main Menu
Syndicate
RSS1  Latest Threads
RSS1  LQ News
Twitter: @linuxquestions
identi.ca: @linuxquestions
Facebook: linuxquestions Google+: linuxquestions
Open Source Consulting | Domain Registration