LinuxQuestions.org
Support LQ: Use code LQ3 and save $3 on Domain Registration
Go Back   LinuxQuestions.org > Forums > Linux Forums > Linux - Software
User Name
Password
Linux - Software This forum is for Software issues.
Having a problem installing a new program? Want to know which application is best for the job? Post your question in this forum.

Notices

Reply
 
Search this Thread
Old 04-22-2004, 12:53 PM   #1
rainman4_8
LQ Newbie
 
Registered: Nov 2003
Location: washington
Distribution: still looking
Posts: 16

Rep: Reputation: 0
Question Apache install problems (make) rh9


I'm trying to install Apache and am having problems compiling the package.

Here is a copy of the error:

make[4]: Entering directory `/tmp/httpd-2.0.49/srclib/apr/strings'
/bin/sh /tmp/httpd-2.0.49/srclib/apr/libtool --silent --mode=compile gcc -g -O2 -pthread -DHAVE_CONFIG_H -DLINUX=2 -D_REENTRANT -D_XOPEN_SOURCE=500 -D_BSD_SOURCE -D_SVID_SOURCE -D_GNU_SOURCE -I../include -I../include/arch/unix -c apr_snprintf.c && touch apr_snprintf.lo
In file included from apr_snprintf.c:21:
../include/apr_network_io.h:211: field `sin' has incomplete type
make[4]: *** [apr_snprintf.lo] Error 1
make[4]: Leaving directory `/tmp/httpd-2.0.49/srclib/apr/strings'
make[3]: *** [all-recursive] Error 1
make[3]: Leaving directory `/tmp/httpd-2.0.49/srclib/apr/strings'
make[2]: *** [all-recursive] Error 1
make[2]: Leaving directory `/tmp/httpd-2.0.49/srclib/apr'
make[1]: *** [all-recursive] Error 1
make[1]: Leaving directory `/tmp/httpd-2.0.49/srclib'
make: *** [all-recursive] Error 1


This is running make after ./configure --prefix=/www

It is a custom RH9 install (Netscreen). I downloaded and installed the following packages:

https-2.0.49.tar.gz (apache)
indexhtml-9-3.noarch.rpm
mod_perl-1.99_13.tar.gz
perl-CGI-2.81-88.i386.rpm
binutils-2.13.90.0.18-9.i386.rpm
cpp-3.2.2-5.i386.rpm
gcc-3.2.2-5.i386.rpm
glibc-devel02.3.2-11.9.i386.rpm
kernel-headers-2.4.20-1.3.2.i386.rpm

kernel version is 2.4.20-8


Thanks!!!

James

Last edited by rainman4_8; 04-22-2004 at 03:17 PM.
 
Old 04-22-2004, 06:21 PM   #2
rainman4_8
LQ Newbie
 
Registered: Nov 2003
Location: washington
Distribution: still looking
Posts: 16

Original Poster
Rep: Reputation: 0
Any ideas?

I'm totally lost as to how to proceed at this point.
 
Old 05-19-2004, 07:24 AM   #3
pixeb
LQ Newbie
 
Registered: May 2004
Location: Lausanne - Switzerland
Distribution: RH9
Posts: 1

Rep: Reputation: 0
Hi all,

Did you find the solution because I've the same conf and problem !!

Last edited by pixeb; 05-19-2004 at 07:26 AM.
 
  


Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
BASH problems: "configure, make, make install" commands don't work ditch* Linux - General 3 07-19-2005 04:37 PM
How to make install apache server backpacker Linux - Software 2 06-21-2005 04:38 AM
make and make install problems jabird Red Hat 1 10-11-2004 09:05 PM
Problems accessing my RH9 Apache web server from the URL! kman2045 Linux - Networking 7 01-10-2004 08:14 AM
Apache virtualhost problems, apache install problems nyroc Linux - Software 2 06-09-2003 11:16 PM


All times are GMT -5. The time now is 01:27 PM.

Main Menu
My LQ
Write for LQ
LinuxQuestions.org is looking for people interested in writing Editorials, Articles, Reviews, and more. If you'd like to contribute content, let us know.
Main Menu
Syndicate
RSS1  Latest Threads
RSS1  LQ News
Twitter: @linuxquestions
identi.ca: @linuxquestions
Facebook: linuxquestions Google+: linuxquestions
Open Source Consulting | Domain Registration