Visit the LQ Articles and Editorials section
Go Back > Forums > Linux Forums > Linux - Software
User Name
Linux - Software This forum is for Software issues.
Having a problem installing a new program? Want to know which application is best for the job? Post your question in this forum.


  Search this Thread
Old 09-07-2004, 08:35 PM   #1
Registered: Jul 2003
Location: Chicagoland
Distribution: ArchLinux
Posts: 261

Rep: Reputation: 32
Question Americas Army startup problem ????help

I have just installed my first .bin program (Americas Army) on my RH9 system. When i run the program I get this error....what does it mean?

Xlib: extension "XFree86-DRI" missing on display ":0.0".

some of my system info follows:
video card Gforce 3 with 128 MB
Sound card : Sound Blaster Live X gamer
512 MB RAM

Thanks for any help.


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Problem executing Americas Army armyops Eudoxus Linux - Software 4 07-21-2004 02:59 AM
Americas Army - Sound problem - Redaht 9.0 mmurch01 Linux - Software 4 03-27-2004 11:34 AM
Americas Army: Xlib problem, looking for a to the point answer rusty0412 Linux - Games 14 01-30-2004 09:48 PM
Americas Army Sound Problem rmarvin Linux - Games 2 12-02-2003 12:27 PM
Americas Army 1.9 Network problem phinaliumz Linux - Games 9 11-21-2003 03:34 PM

All times are GMT -5. The time now is 10:56 PM.

Main Menu
Write for LQ is looking for people interested in writing Editorials, Articles, Reviews, and more. If you'd like to contribute content, let us know.
Main Menu
RSS1  Latest Threads
RSS1  LQ News
Twitter: @linuxquestions
Facebook: linuxquestions Google+: linuxquestions
Open Source Consulting | Domain Registration