LinuxQuestions.org
Support LQ: Use code LQ3 and save $3 on Domain Registration
Go Back   LinuxQuestions.org > Forums > Linux Forums > Linux - Software
User Name
Password
Linux - Software This forum is for Software issues.
Having a problem installing a new program? Want to know which application is best for the job? Post your question in this forum.

Notices



Reply
 
Search this Thread
Old 07-30-2005, 09:06 PM   #1
ghrellin
Member
 
Registered: Dec 2004
Location: USA
Distribution: Gentoo Linux
Posts: 41

Rep: Reputation: 15
amarok-svn configure on Gentoo: "can't find designer plugins"


When I try to configure amarok-svn (latest version), I get the following error before it quits:
Code:
checking for KDE... configure: error:
I can't find the designer plugins. These are required and should have been installed
by kdelibs
.
The problem started after I installed qt-4.0.0 (hard masked), but amarok-svn needs qt4 to compile.
Here's my compile line:
Code:
./configure \
            --without-arts \
            --without-akode \
            --without-gstreamer \
            --without-konquisidebar \
            --without-xmms \
            --with-doc \
            --with-libvisual \
            --with-xine \
            --with-qt-includes=/usr/include/qt4 \
            --with-qt-libraries=/usr/lib/qt4 \
            --prefix=`kde-config --prefix` \
            --enable-debug=full
And the output from kde-config --version:

Code:
kde-config --version
Qt: 3.3.4
KDE: 3.4.1
kde-config: 1.0
...even though Qt 4.0.0 is definitely installed.
 
Old 07-31-2005, 12:09 PM   #2
z-vet
Member
 
Registered: Aug 2004
Location: Israel
Distribution: Ubuntu 10.10
Posts: 271

Rep: Reputation: 34
You don't need QT4 to compile amaroK-SVN. Just delete your /multimedia/admin/ and get a new one using a command:
Code:
svn co svn://anonsvn.kde.org/home/kde/branches/KDE/3.5/kde-common/admin
KDE has been branched and KDE4 is now Head, so the admin dir from head requires QT4
 
  


Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
"bad interpreter : no such file or directory" when configure "flex" acer_peri Linux - Software 10 11-10-2010 02:19 AM
Not able to Run/find "configure" command aaryan72 Linux - Newbie 4 09-10-2005 12:16 PM
Can't install "glibmm" library. "configure" script can't find "sigc++-2.0&q kornerr Linux - General 4 05-10-2005 03:32 PM
"configure: error: can not find sources in <dir>" naveenkoneru Linux - Software 0 05-31-2004 06:08 PM
Can't find "Configure my computer" link mmorales Mandriva 4 03-01-2004 01:56 AM


All times are GMT -5. The time now is 12:07 PM.

Main Menu
Advertisement
My LQ
Write for LQ
LinuxQuestions.org is looking for people interested in writing Editorials, Articles, Reviews, and more. If you'd like to contribute content, let us know.
Main Menu
Syndicate
RSS1  Latest Threads
RSS1  LQ News
Twitter: @linuxquestions
identi.ca: @linuxquestions
Facebook: linuxquestions Google+: linuxquestions
Open Source Consulting | Domain Registration