LinuxQuestions.org
Help answer threads with 0 replies.
Go Back   LinuxQuestions.org > Forums > Linux Forums > Linux - Software
User Name
Password
Linux - Software This forum is for Software issues.
Having a problem installing a new program? Want to know which application is best for the job? Post your question in this forum.

Notices


Reply
  Search this Thread
Old 08-14-2003, 05:32 PM   #1
tearinox
Member
 
Registered: Aug 2003
Location: you dont want to know
Distribution: Gentoo 2004.2, Slackware 10, Windows XP, Windows 2003 Server
Posts: 348

Rep: Reputation: 30
3 Warcraft III problems


I just got winex to open war3 and go through the menu screen smoothly. But now I have 3 more problems:

1: The game loads fast in the menu and works great... But there is no sound... I think ill just need to get specialized linux drivers, but if its more seriuos than that, notify me

2: I cannot connect to battle.net I may need to get specialized linux drivers, but again, if more serious, someone tell me.

3: I cant enter single player. It will freeze about 1/3 of the way through loading.

Mostly, I need help with number 3

Ty!
 
Old 08-14-2003, 06:05 PM   #2
contrasutra
LQ Guru
 
Registered: Mar 2003
Location: New Jersey
Distribution: Arch Linux
Posts: 1,445

Rep: Reputation: 46
Have you checked the WineX documentation? I believe there were answers to those questions.
 
Old 08-14-2003, 08:55 PM   #3
Steven1038
LQ Newbie
 
Registered: Aug 2003
Distribution: Mandrake 9.1
Posts: 7

Rep: Reputation: 0
Is your WineX cvs or rpm?

edit: whats your soundcard

Last edited by Steven1038; 08-14-2003 at 08:57 PM.
 
Old 08-14-2003, 10:21 PM   #4
tearinox
Member
 
Registered: Aug 2003
Location: you dont want to know
Distribution: Gentoo 2004.2, Slackware 10, Windows XP, Windows 2003 Server
Posts: 348

Original Poster
Rep: Reputation: 30
Its the cvs. My soundcard is integrated on my chaintech board.
- Media Electronics Inc. CM8738

Or at least thats what mandrakes control center says
 
Old 08-14-2003, 10:48 PM   #5
tearinox
Member
 
Registered: Aug 2003
Location: you dont want to know
Distribution: Gentoo 2004.2, Slackware 10, Windows XP, Windows 2003 Server
Posts: 348

Original Poster
Rep: Reputation: 30
aha! i was trying to install warcraft three again when i noticed it didn't install all the way. Most of it, but not all the way... In my terminal, it came up with this message:

$ winex3 /mnt/cdrom/install.exe
removed directory: `/home/tearinox/.transgaming/wineserver-localhost'
wine: Unhandled exception, starting debugger...
$

I think that might be my problem, but i dunno what to do about it
 
Old 08-15-2003, 04:21 AM   #6
Steven1038
LQ Newbie
 
Registered: Aug 2003
Distribution: Mandrake 9.1
Posts: 7

Rep: Reputation: 0
for the sound maybe something is turned down, like it uses CD audio or something i dunno... try finding a volume control... try typing aumix and start tweaking with the volume controls
 
  


Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off



Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Warcraft III FT Landus Mikain Linux - Games 1 02-28-2005 09:27 AM
Warcraft III Cd? davidfes Linux - Newbie 2 07-15-2004 09:31 PM
Warcraft III on Wine Marus Linux - Games 24 07-02-2004 12:33 AM
warcraft III help neuroticnumbnut Linux - Games 10 03-12-2004 03:29 PM
Warcraft III hanleychan Linux - Newbie 13 10-23-2003 05:07 AM


All times are GMT -5. The time now is 06:25 AM.

Main Menu
Advertisement
My LQ
Write for LQ
LinuxQuestions.org is looking for people interested in writing Editorials, Articles, Reviews, and more. If you'd like to contribute content, let us know.
Main Menu
Syndicate
RSS1  Latest Threads
RSS1  LQ News
Twitter: @linuxquestions
Facebook: linuxquestions Google+: linuxquestions
Open Source Consulting | Domain Registration