LinuxQuestions.org

LinuxQuestions.org (/questions/)
-   Linux - Software (http://www.linuxquestions.org/questions/linux-software-2/)
-   -   [Ubuntu 9.10] Asus P7P55D-E Deluxe Hybrid (http://www.linuxquestions.org/questions/linux-software-2/%5Bubuntu-9-10%5D-asus-p7p55d-e-deluxe-hybrid-831736/)

rockerboy402 09-12-2010 02:03 PM

[Ubuntu 9.10] Asus P7P55D-E Deluxe Hybrid
 
Okay, so this is a mix of software and hardware, but I feel like it belongs more in software since the hardware is already installed.

I've been trying very unsuccessfully to get lm-sensors to work with my Asus P7P55D-E Deluxe Hybrid motherboard. It sports an Intel i7 Quadcore processor. Here is a link to everything that is in the computer:

http://picasaweb.google.com/rlsteelm...at=directlink#

Pretty much I'd like to do the sensors and get the turbo-v working. Does anyone know how to do this? The important thing is the sensors.

I'm running Ubuntu 9.10 (10.4 had to many bugs at present).

Thanks in advanced!

rockerboy402 09-12-2010 06:09 PM

*bump*

rockerboy402 09-13-2010 03:24 PM

*bump*

rockerboy402 09-15-2010 06:35 PM

No one has any advice or a solution?

mabelt 10-02-2010 02:46 AM

It works for me with the same motherboard, with 10.4 LTS standard installation.

Here is an output:

$ sensors
atk0110-acpi-0
Adapter: ACPI interface
Vcore Voltage: +0.86 V (min = +0.80 V, max = +1.60 V)
+3.3V Voltage: +3.39 V (min = +2.97 V, max = +3.63 V)
+5V Voltage: +5.06 V (min = +4.50 V, max = +5.50 V)
+12V Voltage: +12.10 V (min = +10.20 V, max = +13.80 V)
CPU Fan Speed: 1054 RPM (min = 600 RPM)
Chassis1 Fan Speed: 470 RPM (min = 600 RPM)
Chassis2 Fan Speed: 0 RPM (min = 600 RPM)
Power Fan Speed: 0 RPM (min = 0 RPM)
CPU Temperature: +31.0C (high = +45.0C, crit = +45.5C)
MB Temperature: +37.0C (high = +45.0C, crit = +46.0C)


All times are GMT -5. The time now is 02:53 AM.