LinuxQuestions.org
Share your knowledge at the LQ Wiki.
Go Back   LinuxQuestions.org > Forums > Linux Forums > Linux - Server
User Name
Password
Linux - Server This forum is for the discussion of Linux Software used in a server related context.

Notices

Reply
 
Search this Thread
Old 08-27-2009, 10:26 AM   #1
ramprakash
LQ Newbie
 
Registered: Dec 2008
Posts: 9

Rep: Reputation: 0
xen virtualization host issues


Hi All,

I am new to xen virtualization. I have installed redhat 5.3 with xen virtualization on Dell poweredge R710 server. After installing the host i tried to install guest. while installation in the middle host rebooted automatically. Again I have started the host and installed the guest. After guest installation completed host rebooted automatically. Again i have started the host and guest and installed apache webserver. After few hours again host rebooted automatically. Since last four days host rebooted automatically four to five times.

I did run the hardware diagnose. All the hardware diagnose test pass, no errors. I have checked the /var/log/messages as well, i dont find any errors in that also.

please some one guide me what the issue might be?

Below is my setup.

Dell Poweredge R710
1 x Intel Xeon Quad Core 2.5 ghz
8 GB Ram
Redhat 5.3 (32 bit)

virtual server is configured as:
PARAVIRTUALIZED
2 Virtual CPU
2 GB RAM

Thanks and Regards,
Ram.

Last edited by ramprakash; 08-27-2009 at 10:41 AM.
 
Old 09-03-2009, 08:55 PM   #2
ramprakash
LQ Newbie
 
Registered: Dec 2008
Posts: 9

Original Poster
Rep: Reputation: 0
Nevermind, Now the servers were stable after updating the kernel.

Quote:
Originally Posted by ramprakash View Post
Hi All,

I am new to xen virtualization. I have installed redhat 5.3 with xen virtualization on Dell poweredge R710 server. After installing the host i tried to install guest. while installation in the middle host rebooted automatically. Again I have started the host and installed the guest. After guest installation completed host rebooted automatically. Again i have started the host and guest and installed apache webserver. After few hours again host rebooted automatically. Since last four days host rebooted automatically four to five times.

I did run the hardware diagnose. All the hardware diagnose test pass, no errors. I have checked the /var/log/messages as well, i dont find any errors in that also.

please some one guide me what the issue might be?

Below is my setup.

Dell Poweredge R710
1 x Intel Xeon Quad Core 2.5 ghz
8 GB Ram
Redhat 5.3 (32 bit)

virtual server is configured as:
PARAVIRTUALIZED
2 Virtual CPU
2 GB RAM

Thanks and Regards,
Ram.
 
  


Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Anyone here have experience with xen virtualization? centosfan Linux - Server 9 08-09-2009 04:56 AM
Xen virtualization... JATA01 Linux - Server 2 01-12-2009 02:28 AM
xen virtualization host OS is 64 bit but cant install 32 bit guest OS hackintosh Linux - Server 0 12-26-2007 04:09 AM
Xen Virtualization gfem Linux - General 2 04-01-2007 05:07 AM
virtualization Xen Slackware10 Ed_999 Slackware 8 05-13-2006 08:23 AM


All times are GMT -5. The time now is 08:38 AM.

Main Menu
My LQ
Write for LQ
LinuxQuestions.org is looking for people interested in writing Editorials, Articles, Reviews, and more. If you'd like to contribute content, let us know.
Main Menu
Syndicate
RSS1  Latest Threads
RSS1  LQ News
Twitter: @linuxquestions
identi.ca: @linuxquestions
Facebook: linuxquestions Google+: linuxquestions
Open Source Consulting | Domain Registration