LinuxQuestions.org
Visit the LQ Articles and Editorials section
Go Back   LinuxQuestions.org > Forums > Linux Forums > Linux - Server
User Name
Password
Linux - Server This forum is for the discussion of Linux Software used in a server related context.

Notices

Reply
 
Search this Thread
Old 03-01-2012, 12:16 AM   #1
jatinkumar
LQ Newbie
 
Registered: Mar 2012
Posts: 3

Rep: Reputation: Disabled
sendmail server not sending mails to domain with "-" hyphen


dear friends .. is it by default or come thing i am missing .. sendmail server is not able to send mails to domains having hypen in their name .. please advice how this can be sorted out .. thanks for the time and help
happiness always
Jatin
 
Old 03-01-2012, 12:19 AM   #2
deep27ak
Senior Member
 
Registered: Aug 2011
Location: Bangalore, India
Distribution: rhel 5x,6.0,6.2, centOS 5x,6.0,6.2
Posts: 1,188
Blog Entries: 4

Rep: Reputation: 220Reputation: 220Reputation: 220
Hello jatin

A little more information will be useful
please tell us your distro
post the error you are getting

Code:
#tail -20 /var/log/messages
#tail -20 /var/log/maillog
Code:
#sendmail -v (userid)
(post the output)

Last edited by deep27ak; 03-01-2012 at 12:21 AM.
 
Old 03-01-2012, 12:28 AM   #3
jatinkumar
LQ Newbie
 
Registered: Mar 2012
Posts: 3

Original Poster
Rep: Reputation: Disabled
hmmm.. will send that.. i just tried to send the mails to other mail ids without - and it works perfect.. but with - i dont have any domain,.. our client is doing the test and sending the mail to their client having - in their domain .. any thing u want mi to check
error was
Message: SmtpException - Could not send mail with ApplicationId : 10124 - ToAddress : abc.xyz@domain-name.com due to: Mailbox name not allowed. The server response was: 5.1.8 <info@domain.MU>... Domain of sender address info@domain.MU does not exist Smtp Status Code: MailboxNameNotAllowed
 
Old 03-01-2012, 01:09 AM   #4
deep27ak
Senior Member
 
Registered: Aug 2011
Location: Bangalore, India
Distribution: rhel 5x,6.0,6.2, centOS 5x,6.0,6.2
Posts: 1,188
Blog Entries: 4

Rep: Reputation: 220Reputation: 220Reputation: 220
Is that a valid domain name you are using with a hyphen?

or it seems your server is unable to resolve that domain name

Code:
#dig your-domain.com
do you get a authoritative answer on server

follow this link might be helpful
http://www.elandsys.com/resources/se...smarthost.html
 
Old 03-01-2012, 01:22 AM   #5
jatinkumar
LQ Newbie
 
Registered: Mar 2012
Posts: 3

Original Poster
Rep: Reputation: Disabled
ok i just did the DIG and didnt got any answer .. tried the dig with yahoo domain got answer... then did nslookup on windows machine for the same domain.. got answer... that means my windows machine is able to resolve

and above error in last line also says MailboxNameNotAllowed
 
  


Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
"sending mails through cron jobs: deepthi.deepu Linux - Server 1 06-14-2011 05:05 AM
[SOLVED] sort command output differs when encounters "-" (hyphen) kushalkoolwal Programming 6 03-18-2010 05:26 PM
How to check "incorrect mails" before sending it through my mail server? nishith Linux - Server 2 04-21-2009 07:47 AM
suse 10.0 => processes "sending kill signal": "done, done, missing"...!? ungua Linux - Newbie 2 01-18-2006 10:52 AM


All times are GMT -5. The time now is 03:12 PM.

Main Menu
My LQ
Write for LQ
LinuxQuestions.org is looking for people interested in writing Editorials, Articles, Reviews, and more. If you'd like to contribute content, let us know.
Main Menu
Syndicate
RSS1  Latest Threads
RSS1  LQ News
Twitter: @linuxquestions
identi.ca: @linuxquestions
Facebook: linuxquestions Google+: linuxquestions
Open Source Consulting | Domain Registration