LinuxQuestions.org
Review your favorite Linux distribution.
Go Back   LinuxQuestions.org > Forums > Linux Forums > Linux - Server
User Name
Password
Linux - Server This forum is for the discussion of Linux Software used in a server related context.

Notices

Reply
 
Search this Thread
Old 05-20-2010, 11:56 AM   #1
scheidel21
Senior Member
 
Registered: Feb 2003
Location: CT
Distribution: Debian PPC/i386/AMD64 6/7, Vista, XP , WIN7, Server 03/08
Posts: 1,287

Rep: Reputation: 97
Postfix, Amvisd and Postgrey mail server Whitelists not working


Hi all,

I have a spam filter running that uses postfix as MTA, Postgrey for greylisting, and amavisd-new to scan email using clamAV and spamassassin.

I have two issues.

1)I have added a new whitelist entry for our company newsletter to come through, because the service we use to send out the newsletter does not resend the newsletter if it is greylisted, I know bad practice, but I can't make them change. However, after adding them to the postgrey whitelist the newsletter is still greylisted. Now the way this newsletter comes in according to the SMTP logs is that it comes from their email server, from a specific email address, but it also send a "sent on behalf of" kind of entry that shows the email to the end user in their email program to have come from our marketing managers' email address.

I played with it some and telnet in and tried sending a fake newsletter mail, because we can only send out one newsletter a month, and as I enter the information I get a greylisting message. so the whitelist does not seem to be being picked up. I have restarted amavis, potfix and postgrey with no change.

2)I add a user to the whitelist in spamassassin and or to amavisd soft whitelisting and it still gets trapped by the spam filter and doesn't get through. Why are the whitelists not being honored?

Any ideas?

Thanks in advance.
 
  


Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
postfix - postgrey - lost connection after RSET JackDante Linux - Server 2 11-25-2009 08:42 AM
Getting a Postfix mail server working properly on Ubuntu RealMadrid2727 Linux - Server 9 03-31-2009 05:57 PM
Postfix,Open web mail Mail Server Hostname /FQDN Porblem farrukhndm Linux - Server 7 02-18-2009 06:35 PM
postgrey stopping all incoming mail jonespg Linux - Server 2 02-19-2008 12:35 AM
LXer: Killing That Spam With Postgrey And Postfix LXer Syndicated Linux News 0 07-02-2006 11:54 AM


All times are GMT -5. The time now is 11:27 PM.

Main Menu
My LQ
Write for LQ
LinuxQuestions.org is looking for people interested in writing Editorials, Articles, Reviews, and more. If you'd like to contribute content, let us know.
Main Menu
Syndicate
RSS1  Latest Threads
RSS1  LQ News
Twitter: @linuxquestions
identi.ca: @linuxquestions
Facebook: linuxquestions Google+: linuxquestions
Open Source Consulting | Domain Registration