LinuxQuestions.org
Help answer threads with 0 replies.
Go Back   LinuxQuestions.org > Forums > Linux Forums > Linux - Server
User Name
Password
Linux - Server This forum is for the discussion of Linux Software used in a server related context.

Notices

Reply
 
Search this Thread
Old 10-02-2010, 05:11 PM   #1
arvingh
LQ Newbie
 
Registered: Oct 2010
Posts: 2

Rep: Reputation: 0
mpt2sas driver failure, Raid 1, RHEL 5.5 driver problem, PERC H200A


I have a Dell server power edge R410. I need to install RedHat Entherpris 5.5 and also need Raid 1. (Raid controller is PERC H200A)

I have set the Raid 1 through system configurations before I install OS (Hardware Raid) and everything seems to be working well. The problem is I get an error message when Linux is starting:

mpt2sas0: failure at drivers/scsi/mpt2sas/mpt2sas_scsih.c:4046/_scsih_add_device()!

after I tried all possible ways and drivers (I could get the driver for Linux 5.3 and installed it so the error message changed:

mpt2sas0: failure at /var/lib/dkms/mpt2sas/02.00.03.00/build/mpt2sas_scsih.c:5149/_scsih_add_device(()!

I have 2 questions:

1- Is this driver error message going to cause any problem now or in future? Considering the Raid 1 being set as hardware raid.

2- Is there any driver for RHEL 5.5 to solve this?
Attached Images
File Type: jpg Second error.jpg (131.7 KB, 13 views)

Last edited by arvingh; 10-03-2010 at 06:25 PM.
 
Old 12-22-2010, 09:48 AM   #2
anomaly0617
LQ Newbie
 
Registered: Aug 2004
Location: Ohio
Posts: 3

Rep: Reputation: 0
Same problem here.

My hardware is a Dell PowerEdge T410 with Serial Attached SCSI, PERC H200, Hardwre RAID1 configuration.

The only difference to the above is that I'm running CentOS 5.5 x64, which we all know is just a de-branded RHEL.

At bootup I get an error that looks almost exactly like the one above. The machine hangs there for about 30 seconds and then moves on. No apparent issues with the system other than the error.

Update: I found my answer on another forum:
Quote:
it turned out to be just a cosmetic issue, stated by Dell support. The message can be avoided using the latest LSI module from the LSI website, but that one will not be supported by Dell.

Last edited by anomaly0617; 12-22-2010 at 09:52 AM.
 
  


Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
RHEL AS V3 accepting ICH7R LSI Logic Embedded SATA RAID controller driver Raymond.Holder Linux - Newbie 1 11-03-2008 02:26 PM
Dell 1950 Perc 5/i driver thllgo Linux - Hardware 2 10-04-2007 04:23 PM
Urgent PERC 4e/Di driver required for redhat 7.2 Mike Smythe Linux - Hardware 1 09-06-2007 01:57 PM
Loading LSI/Dell PERC SAS driver under Openfiler (CentOS) MitchD Linux - Hardware 0 07-30-2006 06:35 AM
Boot failure - Synaptics driver problem ? CYBORGDXT Linux - Hardware 0 10-04-2004 06:38 AM


All times are GMT -5. The time now is 08:37 AM.

Main Menu
My LQ
Write for LQ
LinuxQuestions.org is looking for people interested in writing Editorials, Articles, Reviews, and more. If you'd like to contribute content, let us know.
Main Menu
Syndicate
RSS1  Latest Threads
RSS1  LQ News
Twitter: @linuxquestions
identi.ca: @linuxquestions
Facebook: linuxquestions Google+: linuxquestions
Open Source Consulting | Domain Registration