LinuxQuestions.org
Share your knowledge at the LQ Wiki.
Go Back   LinuxQuestions.org > Forums > Linux Forums > Linux - Server
User Name
Password
Linux - Server This forum is for the discussion of Linux Software used in a server related context.

Notices

Reply
 
Search this Thread
Old 11-10-2011, 05:08 AM   #1
scopiansl
LQ Newbie
 
Registered: Jul 2010
Posts: 23

Rep: Reputation: 1
Les 11 sp1 cluster - node offline


Hello,

After I have configured the cluster with 2 nodes, both shows in their status as DC's and the other node as offline (dirty). Please help me to troubleshoot this.

Node 1

Code:
Last updated: Fri Nov 11 05:39:25 2011
Stack: openais
Current DC: cluster1 - partition WITHOUT quorum
Version: 1.1.2-2e096a41a5f9e184a1c1537c82c6da1093698eb5
2 Nodes configured, 2 expected votes
0 Resources configured.
============

Online: [ cluster1 ]
OFFLINE: [ cluster2 ]
Node 2
Code:
Last updated: Fri Nov 11 05:07:45 2011
Stack: openais
Current DC: cluster2 - partition WITHOUT quorum
Version: 1.1.2-2e096a41a5f9e184a1c1537c82c6da1093698eb5
2 Nodes configured, 2 expected votes
0 Resources configured.
============

Node cluster1: UNCLEAN (offline)
Online: [ cluster2 ]
How I start troubleshooting this?

regards,

ccilleperuma.
 
Old 12-06-2011, 01:56 AM   #2
EricTRA
Guru
 
Registered: May 2009
Location: Gibraltar, Gibraltar
Distribution: Fedora 20 with Awesome WM
Posts: 6,805
Blog Entries: 1

Rep: Reputation: 1290Reputation: 1290Reputation: 1290Reputation: 1290Reputation: 1290Reputation: 1290Reputation: 1290Reputation: 1290Reputation: 1290
Hello,

You marked your thread as solved. Could you please share what you've found as solution to your problem so that others in a similar situation might see if it works for them too? Was it the authentication between the nodes? Thanks in advance. Off the Zero Reply List.

Kind regards,

Eric
 
  


Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
[SOLVED] KSH script behaving differently on an HACMP cluster node (prod) & a single node (UAT) mufy Programming 5 01-03-2011 02:08 AM
How long a node failover and another node take over resources on HA cluster? levinhha Linux - Server 2 10-28-2010 09:13 PM
Two node cluster, start CMAN fence the other node DevinXu Linux - Enterprise 1 06-21-2010 12:37 PM
[SOLVED] Rocks Cluster node asking for rolls upon node install Shouraku ROCK 1 04-15-2010 10:28 AM
mysqld node of mysql cluster system not connecting to management node coal-fire-ice Linux - Server 0 05-07-2008 11:39 AM


All times are GMT -5. The time now is 10:58 PM.

Main Menu
My LQ
Write for LQ
LinuxQuestions.org is looking for people interested in writing Editorials, Articles, Reviews, and more. If you'd like to contribute content, let us know.
Main Menu
Syndicate
RSS1  Latest Threads
RSS1  LQ News
Twitter: @linuxquestions
identi.ca: @linuxquestions
Facebook: linuxquestions Google+: linuxquestions
Open Source Consulting | Domain Registration