LinuxQuestions.org
Visit the LQ Articles and Editorials section
Go Back   LinuxQuestions.org > Forums > Linux Forums > Linux - Server
User Name
Password
Linux - Server This forum is for the discussion of Linux Software used in a server related context.

Notices



Reply
 
Search this Thread
Old 06-22-2007, 01:57 PM   #1
polemon
Member
 
Registered: Jun 2005
Distribution: Fedora 18, Ubuntu 11.10, Ubuntu Server 11.10, DamnSmallLinux 3.4.4, FreeDOS 1.1, OpenBSD 5.0
Posts: 194

Rep: Reputation: 31
Jabber server (jabberd 1.4) does not uplink to main jabber hubs


HI!

I've set up a Jabber server on my host (jabberd 1.4) and the server itself, seems to be working fine.

User registration works good, secured connections, and all.

But the server does not interconnect with the jabber hubs, obviously.
Since when I log in to my jabber server, all users I see, are those that are registered on my server, and that are online.

Usually I'd see all people, that are online, and that I have in my contact list, no matter what server they connected to.

Did anyone else had to deal with this problem?

Maybe it's just a configuration issue. If so, please give me a hint where I probably made my error.

cheers,
--polemon
 
Old 06-23-2007, 01:27 PM   #2
{BBI}Nexus{BBI}
Senior Member
 
Registered: Jan 2005
Location: Nottingham, UK
Distribution: Mageia 4
Posts: 4,305

Rep: Reputation: 205Reputation: 205Reputation: 205
I think you need to be added to the list of public jabber servers: http://www.jabber.org/user/publicser...hdetails.shtml
 
Old 06-23-2007, 05:43 PM   #3
polemon
Member
 
Registered: Jun 2005
Distribution: Fedora 18, Ubuntu 11.10, Ubuntu Server 11.10, DamnSmallLinux 3.4.4, FreeDOS 1.1, OpenBSD 5.0
Posts: 194

Original Poster
Rep: Reputation: 31
Thanks, you were right, of course!
 
  


Reply

Tags
jabber, server


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
jabber server ssl gabsik Linux - Networking 0 12-13-2006 05:22 AM
Running a Jabber server mjjzf Linux - Software 10 10-22-2006 08:34 AM
Jabber server. I can't start it. vs_optimist Linux - Newbie 18 04-18-2006 11:18 AM
jabber server 2.xs9 Ammad Linux - General 0 08-16-2005 03:18 PM
Jabber Server gcombe74 Linux - Software 1 08-10-2002 05:45 PM


All times are GMT -5. The time now is 03:40 PM.

Main Menu
Advertisement
My LQ
Write for LQ
LinuxQuestions.org is looking for people interested in writing Editorials, Articles, Reviews, and more. If you'd like to contribute content, let us know.
Main Menu
Syndicate
RSS1  Latest Threads
RSS1  LQ News
Twitter: @linuxquestions
identi.ca: @linuxquestions
Facebook: linuxquestions Google+: linuxquestions
Open Source Consulting | Domain Registration