LinuxQuestions.org
View the Most Wanted LQ Wiki articles.
Go Back   LinuxQuestions.org > Forums > Linux Forums > Linux - Server
User Name
Password
Linux - Server This forum is for the discussion of Linux Software used in a server related context.

Notices



Reply
 
Search this Thread
Old 02-14-2008, 02:29 PM   #1
prasepretep
LQ Newbie
 
Registered: Jun 2007
Posts: 17

Rep: Reputation: 0
Unhappy Dedicated server problem - HTML page doesn't show anymore


Hi all

I hope this is the right place to ask this, otherwise let this be moved to appropriate section.

So, I recently rented a dedicated server running on OpenSuSE 10.3 and started configuring the thing. I managed to make a domain (registered on GoDaddy) to work, Apache, MySQL,... basically all went pretty OK until this evening.
I uploaded some new stuff to the server and suddenly when I try to test it, I only get blank page in the browser.
I lost a couple of hours trying to figure this one out, ... no success, but I managed to find the apache file and this is the message in rcapache2.out after i restart the apache.


Code:
httpd2-prefork: Could not reliably determine the server's fully qualified domain name, using XXX.XXX.XXX.XXX (server's IP address) for ServerName
[Thu Feb 14.....] [error] VirtualHost XXX.XXX.XXX.XXX:80 -- mixing * ports and non-* ports with a NameVirtualHost address is not supported, proceeding with undefined results
Syntax OK
Can this be the cause of me getting only a blank page when I try to test the new HTML page... or is there something else wrong? Bear in mind that I am more of a web developer, not server admin so it's still a learning process for me.

Any help would be greatly appreciated
 
Old 02-14-2008, 03:01 PM   #2
prasepretep
LQ Newbie
 
Registered: Jun 2007
Posts: 17

Original Poster
Rep: Reputation: 0
Huh... I can be stupid sometimes.
It was FireFox actually serving me the bad page from cache and refusing to reload. After I cleaned the cache, page shows OK again, so it seems there's nothing (majorly) wrong with my server.

But I am still willing to learn about the error I wrote above - any of you server gurus know what it means?
 
  


Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
dedicated server security problem Raakh Linux - Security 5 01-03-2008 06:36 PM
reqest for html page from server mehro Linux - Networking 3 01-23-2006 09:37 PM
Apache problem - cannot get index.html file to show nebloof Linux - Software 3 01-15-2005 11:32 PM
Quake 3 dedicated server problem!! maze_fire Linux - Games 5 10-18-2004 04:29 PM
Steam Dedicated Server problem Zaskar Linux - Software 0 02-28-2004 02:47 AM


All times are GMT -5. The time now is 02:00 PM.

Main Menu
Advertisement
My LQ
Write for LQ
LinuxQuestions.org is looking for people interested in writing Editorials, Articles, Reviews, and more. If you'd like to contribute content, let us know.
Main Menu
Syndicate
RSS1  Latest Threads
RSS1  LQ News
Twitter: @linuxquestions
identi.ca: @linuxquestions
Facebook: linuxquestions Google+: linuxquestions
Open Source Consulting | Domain Registration