LinuxQuestions.org
Help answer threads with 0 replies.
Go Back   LinuxQuestions.org > Forums > Linux Forums > Linux - Server
User Name
Password
Linux - Server This forum is for the discussion of Linux Software used in a server related context.

Notices

Reply
 
Search this Thread
Old 02-20-2012, 01:30 AM   #1
sree.m
Member
 
Registered: Feb 2012
Posts: 56

Rep: Reputation: Disabled
Cool booting cluster node in non cluster mode


Hi all,

Can anyone advice me how to boot a cluster node in non-cluster mode in RHEL5.I do know how to boot the server in single user mode but not in non-cluster/multiuser mode.

thanks in adance.
Sree
 
Old 02-20-2012, 10:04 AM   #2
rhbegin
Member
 
Registered: Oct 2003
Location: Arkansas, NWA
Distribution: Fedora/CentOS/SL6
Posts: 381

Rep: Reputation: 23
If you boot in single user mode, I do not believe the cluster processes are set in this run-level.

I have used the cluster suite to setup httpd with great success.

However, I migrated away once we went physical to virtual.
 
Old 02-20-2012, 11:09 PM   #3
sree.m
Member
 
Registered: Feb 2012
Posts: 56

Original Poster
Rep: Reputation: Disabled
Quote:
Originally Posted by rhbegin View Post
If you boot in single user mode, I do not believe the cluster processes are set in this run-level.

I have used the cluster suite to setup httpd with great success.

However, I migrated away once we went physical to virtual.

Thanks for your reply.
Yes.No cluster processes would be running in single user mode. But all that i want is to boot the server in multiuser-noncluster mode.

Sree
 
Old 02-21-2012, 01:32 PM   #4
rhbegin
Member
 
Registered: Oct 2003
Location: Arkansas, NWA
Distribution: Fedora/CentOS/SL6
Posts: 381

Rep: Reputation: 23
Run-level 1 is single user mode and Run-level 3 is multi-user mode, you could chkconfig the service off if needed.
 
  


Reply

Tags
linux, rhel


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
[SOLVED] Converting Windows node cluster to Linux Cent0S 5.5 cluster do I kickstart or image ? cdrolet Linux - Newbie 1 11-18-2011 10:44 AM
[SOLVED] KSH script behaving differently on an HACMP cluster node (prod) & a single node (UAT) mufy Programming 5 01-03-2011 02:08 AM
PXE Booting diskless cluster node problems Andy M Linux - Server 1 03-12-2009 04:38 AM
Cluster node not booting up madnanansari Linux - Newbie 1 09-17-2008 08:03 PM
mysqld node of mysql cluster system not connecting to management node coal-fire-ice Linux - Server 0 05-07-2008 11:39 AM


All times are GMT -5. The time now is 06:27 PM.

Main Menu
My LQ
Write for LQ
LinuxQuestions.org is looking for people interested in writing Editorials, Articles, Reviews, and more. If you'd like to contribute content, let us know.
Main Menu
Syndicate
RSS1  Latest Threads
RSS1  LQ News
Twitter: @linuxquestions
identi.ca: @linuxquestions
Facebook: linuxquestions Google+: linuxquestions
Open Source Consulting | Domain Registration