LinuxQuestions.org
Register a domain and help support LQ
Go Back   LinuxQuestions.org > Forums > Linux Forums > Linux - Newbie
User Name
Password
Linux - Newbie This Linux forum is for members that are new to Linux.
Just starting out and have a question? If it is not in the man pages or the how-to's this is the place!

Notices


Reply
  Search this Thread
Old 10-13-2015, 12:07 PM   #1
nwpassage60
LQ Newbie
 
Registered: Oct 2015
Posts: 3

Rep: Reputation: Disabled
Xorg log on Linux 3.2.0-75-generic i686 Ubuntu


I am seeing this in the Xorg log

] (WW) The directory "/usr/share/fonts/X11/cyrillic" does not exist.
[ 46.898] Entry deleted from font path.
[ 46.898] (WW) The directory "/usr/share/fonts/X11/100dpi/" does not exist.
[ 46.898] Entry deleted from font path.
[ 46.898] (WW) The directory "/usr/share/fonts/X11/75dpi/" does not exist.
[ 46.898] Entry deleted from font path.
[ 46.898] (WW) The directory "/usr/share/fonts/X11/100dpi" does not exist.
[ 46.898] Entry deleted from font path.
[ 46.898] (WW) The directory "/usr/share/fonts/X11/75dpi" does not exist.
[ 46.898] Entry deleted from font

Is this due to a lack of config. Also I have a numerous amount of ATI drivers? loading during boot or restart. Not having issues after boot but long time booting.
 
Old 10-14-2015, 07:19 AM   #2
serverpoint.com
Member
 
Registered: Oct 2015
Posts: 52

Rep: Reputation: 6
Try to execute below command.

apt-get install xfonts-base
 
Old 10-14-2015, 05:27 PM   #3
nwpassage60
LQ Newbie
 
Registered: Oct 2015
Posts: 3

Original Poster
Rep: Reputation: Disabled
Sorry going out of town and won't be able to reply back for awhile. Thanks serverpoint.com

for the reply I'll try that when I get back.
 
Old 10-14-2015, 05:38 PM   #4
Emerson
LQ Guru
 
Registered: Nov 2004
Location: Saint Amant, Acadiana
Distribution: Gentoo ~arch
Posts: 5,872

Rep: Reputation: Disabled
Those are hardcoded fontpaths, there is nothing wrong is some of them are not found.

What makes you think you have numerous ATI drivers? Probably there is just one driver displaying its support of different hardware.
 
  


Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off



Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
[SOLVED] kernel-generic-smp-3.10.30_smp-i686 there's no RTC device RoyBatty100 Slackware 2 03-28-2014 11:06 PM
[SOLVED] broadcom wireless comes and goes, linux 2.6.35-22-generic (i686) jameson1983 Linux - Wireless Networking 7 05-09-2011 12:15 PM
Kernel: Processor Family Selection for Generic i686 frozenQueue Linux - Kernel 1 09-23-2010 03:37 AM
FX5600 Geforce - FC9 - black screen, no (EE) errors in /var/log/Xorg.0.log?? boyd98 Linux - Hardware 1 06-17-2008 09:56 PM
RH 6.0 on generic i686 no serial or parallel ports work, HELP!!! frieza Linux - General 1 03-15-2002 03:27 PM


All times are GMT -5. The time now is 09:06 PM.

Main Menu
Advertisement
My LQ
Write for LQ
LinuxQuestions.org is looking for people interested in writing Editorials, Articles, Reviews, and more. If you'd like to contribute content, let us know.
Main Menu
Syndicate
RSS1  Latest Threads
RSS1  LQ News
Twitter: @linuxquestions
Facebook: linuxquestions Google+: linuxquestions
Open Source Consulting | Domain Registration