LinuxQuestions.org
Help answer threads with 0 replies.
Go Back   LinuxQuestions.org > Forums > Linux Forums > Linux - Newbie
User Name
Password
Linux - Newbie This Linux forum is for members that are new to Linux.
Just starting out and have a question? If it is not in the man pages or the how-to's this is the place!

Notices


Reply
  Search this Thread
Old 10-06-2005, 12:32 PM   #1
GMachine00
LQ Newbie
 
Registered: Oct 2005
Posts: 1

Rep: Reputation: 0
XIO: Fatal IO Error 104


Error Message:

XIO: Fatal IO Error 104 (connection reset by user) on X Server "0.0" after 0 request (0 known processed) with O events remaining

System:

AMD Sempron 2600+
Asus K8V-X Motherboard
RedHat Linux 9.0
Dual Boot with WIN 2k Pro/Server


I just recently built this system and used a hardrive with WIN 2K Pro/Server installed. I then decided to dual boot with RedHat Linux 9.0. The installation went fine (so, I thought). Once I ran RedHat, it seemed to be loading ok until I got the error listed above. What does this mean?

*Also, it seems to be running fine in text mode, but no graphics.
 
Old 10-06-2005, 08:34 PM   #2
GUIPenguin
Member
 
Registered: Aug 2004
Location: Maine
Distribution: Gentoo Linux
Posts: 239

Rep: Reputation: 30
Google that error, you get many results from other sources.
 
Old 10-27-2005, 02:13 AM   #3
pieter101
LQ Newbie
 
Registered: Oct 2005
Posts: 1

Rep: Reputation: 0
I solved this problem by specifying more precisely the HorizSync and VertRefresh in /etc/X11/xorg.conf in Section "Monitor" according to what my monitor can handle.
 
  


Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off



Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
XIO: fatal IO error 104 yusufozk Linux - Newbie 3 03-12-2007 01:15 PM
XIO fatal IO error 104, on Mandrake 10.1 CE. problems ben_build#2.1.0 Mandriva 9 10-24-2004 05:05 PM
XIO: fatal IO error 104. X server would not start after problem with Vmware noodle_mee Linux - Newbie 0 07-07-2004 10:48 PM
Startx problem: XIO: fatal error 104 Amstel2XJL Debian 0 03-12-2004 02:41 AM
Red Hat 8.0 XIO: fatal error 104 Peter_veg Linux - General 1 10-28-2002 09:15 AM


All times are GMT -5. The time now is 01:13 PM.

Main Menu
Advertisement
My LQ
Write for LQ
LinuxQuestions.org is looking for people interested in writing Editorials, Articles, Reviews, and more. If you'd like to contribute content, let us know.
Main Menu
Syndicate
RSS1  Latest Threads
RSS1  LQ News
Twitter: @linuxquestions
Facebook: linuxquestions Google+: linuxquestions
Open Source Consulting | Domain Registration