LinuxQuestions.org
Welcome to the most active Linux Forum on the web.
Go Back   LinuxQuestions.org > Forums > Linux Forums > Linux - Newbie
User Name
Password
Linux - Newbie This Linux forum is for members that are new to Linux.
Just starting out and have a question? If it is not in the man pages or the how-to's this is the place!

Notices


Closed Thread
  Search this Thread
Old 07-10-2004, 12:01 PM   #1
kapslock
LQ Newbie
 
Registered: Aug 2003
Posts: 28

Rep: Reputation: 15
Angry xhost problem


I am unable to get into xserver from a normal user account,only accessible account is the root.
The reason i guess is probably i used xhost -
in my root login.
Can anybody tell me what would be the solution to have the display from all logins
anytime i execute a xhost + command it gives me

xlib :connect to :0.0 refused by server
xlib:Invalid MIT-MAGIC-COOKIE-1-KEY
xhost :unable to open display

thanks in advance
 
Old 07-10-2004, 01:00 PM   #2
foo_bar_foo
Senior Member
 
Registered: Jun 2004
Posts: 2,553

Rep: Reputation: 52
try this command

xauth generate :0 .

don't leave off the last dot

see if that fixes it

if it's real screwed up you might need to add a new user and use the new acount
 
Old 07-10-2004, 01:06 PM   #3
kapslock
LQ Newbie
 
Registered: Aug 2003
Posts: 28

Original Poster
Rep: Reputation: 15
thanks for your reply ,but it gives me the same errors same three that i mentioned in my posts
 
Old 07-11-2004, 10:35 PM   #4
Tinkster
Moderator
 
Registered: Apr 2002
Location: in a fallen world
Distribution: slackware by choice, others too :} ... android.
Posts: 23,066
Blog Entries: 11

Rep: Reputation: 910Reputation: 910Reputation: 910Reputation: 910Reputation: 910Reputation: 910Reputation: 910Reputation: 910
http://www.linuxquestions.org/questi...hreadid=203411


And another one ...
 
  


Closed Thread


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off



Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
XFree86 Xhost problem kidicarus Linux - Software 1 06-29-2004 10:18 AM
xhost problem NonSumPisces Linux - General 3 06-21-2004 06:37 PM
Xhost problem. Saravanan_A Linux - Newbie 0 02-17-2004 02:28 AM
xhost problem sandiegon Linux - General 9 10-14-2003 12:38 PM
xhost problem! blueso Linux - General 2 01-14-2003 10:46 AM


All times are GMT -5. The time now is 12:33 PM.

Main Menu
Advertisement
My LQ
Write for LQ
LinuxQuestions.org is looking for people interested in writing Editorials, Articles, Reviews, and more. If you'd like to contribute content, let us know.
Main Menu
Syndicate
RSS1  Latest Threads
RSS1  LQ News
Twitter: @linuxquestions
Facebook: linuxquestions Google+: linuxquestions
Open Source Consulting | Domain Registration