LinuxQuestions.org
Help answer threads with 0 replies.
Go Back   LinuxQuestions.org > Forums > Linux Forums > Linux - Newbie
User Name
Password
Linux - Newbie This Linux forum is for members that are new to Linux.
Just starting out and have a question? If it is not in the man pages or the how-to's this is the place!

Notices


Reply
  Search this Thread
Old 06-07-2004, 09:24 AM   #1
nealkochhar
Member
 
Registered: May 2004
Posts: 56

Rep: Reputation: 15
XFree86 DRI Missing on Display: 0.0 & MESAGL instead of OpenGL


I've probably asked this a few times before but unfortunately haven't gotten succifient help to solve the problem.

I've changed distros (from Mandrake 10 OE to Red Hat 9) and it's the same problem

When I type "fglrxinfo"

It says XFree86-DRI missing on display:0.0 and it says my 3D accelerator is MesaGL instead of OpenGL.

I'm using XFree 4.3.0 for my ATI Radeon 9600XT--kernel 2.4.x. I've tried updating my kernal numerous times but every attempt resulted in a fiasco.

Can someone please take a few seconds to tell me exactly how I can rectify this problem and not point me to a HOWTO as I know what to do and have done it...this is the outcome.


Thanks in advance
 
Old 06-07-2004, 03:07 PM   #2
nealkochhar
Member
 
Registered: May 2004
Posts: 56

Original Poster
Rep: Reputation: 15
Is this topic cursed? Why do I NEVEr get any help regarding this issue?
 
  


Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off



Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Xlib: extension "XFree86-DRI" missing on display :0.0 rose_bud4201 Linux - Hardware 0 06-18-2005 11:43 PM
Xlib: extension "XFree86-DRI" missing on display ":0.0". fostiator Linux - Hardware 15 02-20-2005 08:13 AM
Missing XFree86-DRI and OpenGL! nealkochhar Linux - Newbie 1 06-28-2004 04:14 PM
"extension "XFree86-DRI" missing on display" upgrading XFree86 to 4.3.0 on Sarge Moloko Debian 5 03-31-2004 06:06 PM
bash-2.05b# Xlib: extension "XFree86-DRI" missing on display ":0.0". citrus Linux - General 8 02-22-2004 11:43 AM


All times are GMT -5. The time now is 06:13 AM.

Main Menu
Advertisement
My LQ
Write for LQ
LinuxQuestions.org is looking for people interested in writing Editorials, Articles, Reviews, and more. If you'd like to contribute content, let us know.
Main Menu
Syndicate
RSS1  Latest Threads
RSS1  LQ News
Twitter: @linuxquestions
Facebook: linuxquestions Google+: linuxquestions
Open Source Consulting | Domain Registration