LinuxQuestions.org
Visit the LQ Articles and Editorials section
Go Back   LinuxQuestions.org > Forums > Linux Forums > Linux - Newbie
User Name
Password
Linux - Newbie This Linux forum is for members that are new to Linux.
Just starting out and have a question? If it is not in the man pages or the how-to's this is the place!

Notices



Reply
 
Search this Thread
Old 02-22-2009, 01:39 AM   #1
Cheese00
LQ Newbie
 
Registered: Feb 2009
Posts: 1

Rep: Reputation: 0
Wireless PC Card Not Working On Xubuntu 8.10


I recently installed Xubuntu 8.10 on my practically ancient Compaq Armada M300 (128 MB RAM, 12 GB HD). The installation with the alternate install CD went really smoothly. The only problem is that my Wireless PC Card (Encore ENPWI-G) is not working on it. When I used it when it ran Windows 2000, it worked just fine. Now, it won't even flash. What should I do in order to fix it, or should I buy another one and see if it will work on my laptop?

Also, I don't know where to put it so I just placed it here. If it's not in the suitable place, I'm sorry.
 
Old 02-22-2009, 03:02 AM   #2
repo
LQ 5k Club
 
Registered: May 2001
Location: Belgium
Distribution: Linux Mint
Posts: 8,516

Rep: Reputation: 896Reputation: 896Reputation: 896Reputation: 896Reputation: 896Reputation: 896Reputation: 896
Hi,

Welcome to LQ

Take a look at
http://ubuntuforums.org/showthread.p...hlight=enpwi-g
 
  


Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
wifi w/ compaq evo & w200 wireless card causing lockups on xubuntu 8.04 Phoenix216 Linux - Hardware 1 06-04-2008 02:38 PM
installing wireless card on xubuntu max613 Linux - Newbie 7 01-17-2008 07:56 AM
wifi w/ compaq w200 wireless card and xubuntu 7.10 Phoenix216 Linux - Hardware 3 11-11-2007 11:42 AM
Xubuntu - sound card stopped working robc02 Linux - Hardware 3 01-08-2007 12:46 PM
*sigh* trouble installing wireless card in xubuntu jessehclark Linux - Wireless Networking 8 08-04-2006 10:01 AM


All times are GMT -5. The time now is 11:03 AM.

Main Menu
Advertisement
My LQ
Write for LQ
LinuxQuestions.org is looking for people interested in writing Editorials, Articles, Reviews, and more. If you'd like to contribute content, let us know.
Main Menu
Syndicate
RSS1  Latest Threads
RSS1  LQ News
Twitter: @linuxquestions
identi.ca: @linuxquestions
Facebook: linuxquestions Google+: linuxquestions
Open Source Consulting | Domain Registration