LinuxQuestions.org
Register a domain and help support LQ
Go Back   LinuxQuestions.org > Forums > Linux Forums > Linux - Newbie
User Name
Password
Linux - Newbie This Linux forum is for members that are new to Linux.
Just starting out and have a question? If it is not in the man pages or the how-to's this is the place!

Notices


Reply
  Search this Thread
Old 11-06-2009, 05:12 AM   #1
danne123
Member
 
Registered: Apr 2006
Distribution: Slackware 11.0, Gentoo 2006.1
Posts: 102

Rep: Reputation: 17
Wifi problem


Hello! Now I got a new problem and asking for help again. I cant get internet connection to start and working under ubunt 9.10 . I am useing a wifi connection in school trying to connect to school network. Strange thing that everything works under Windows Vista.

USB Huawei modem works everything perfectly but I need to get wifi working aswell.
 
Old 11-06-2009, 05:46 AM   #2
linuxlover.chaitanya
Senior Member
 
Registered: Apr 2008
Location: Nagpur, India
Distribution: Cent OS 5/6, Ubuntu Server 10.04
Posts: 4,629

Rep: Reputation: Disabled
It sure works with vista how did you make it work? Does the media that came with it has drivers for Linux?
Else post the output of

Code:
lsusb
 
Old 11-06-2009, 06:57 AM   #3
ajlewis2
Member
 
Registered: Nov 2003
Distribution: Ubuntu
Posts: 217

Rep: Reputation: 46
Do 'lspci' to see what your Wireless is. You may need linux-backports-modules package.
 
Old 11-07-2009, 02:18 PM   #4
danne123
Member
 
Registered: Apr 2006
Distribution: Slackware 11.0, Gentoo 2006.1
Posts: 102

Original Poster
Rep: Reputation: 17
Quote:
Originally Posted by ajlewis2 View Post
Do 'lspci' to see what your Wireless is. You may need linux-backports-modules package.
I fixed it with million commands, canīt remember wich one that made it work.
 
  


Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off



Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
wifi works:how to connect to hotspot,with console?alternative to wifi-wiz assistant? frenchn00b Debian 7 10-30-2009 01:31 PM
Wifi problem in ubuntu 9.04 with atheros wifi card raghulmz Linux - Hardware 1 10-28-2009 05:58 AM
Ubuntu 9.04 can't connect to wifi with Intel Wireless WiFi Link 5100 Shinbatsu Linux - Networking 3 08-30-2009 01:55 AM
Slackware 12.0: boot problem & sudo / wifi-radar problem War_Ensemble Slackware 7 01-15-2008 10:49 AM
Best WiFi PCI (or else) card in general for Linux and WiFi network experimentation? ICEMANII Linux - Wireless Networking 2 09-21-2006 05:50 PM


All times are GMT -5. The time now is 05:46 AM.

Main Menu
Advertisement
My LQ
Write for LQ
LinuxQuestions.org is looking for people interested in writing Editorials, Articles, Reviews, and more. If you'd like to contribute content, let us know.
Main Menu
Syndicate
RSS1  Latest Threads
RSS1  LQ News
Twitter: @linuxquestions
Facebook: linuxquestions Google+: linuxquestions
Open Source Consulting | Domain Registration