LinuxQuestions.org
Share your knowledge at the LQ Wiki.
Go Back   LinuxQuestions.org > Forums > Linux Forums > Linux - Newbie
User Name
Password
Linux - Newbie This Linux forum is for members that are new to Linux.
Just starting out and have a question? If it is not in the man pages or the how-to's this is the place!

Notices


Reply
  Search this Thread
Old 09-13-2011, 06:21 AM   #1
chandralekha
LQ Newbie
 
Registered: Sep 2011
Posts: 1

Rep: Reputation: Disabled
Smile Why ns-2.29 can not be configured properly in ubuntu 11


I want to install ns-2.29 in ubuntu 11. Along with ns-2.29 i want to install NIST mobility and NIST WiMax package to simulate handoff problem in heterogeneous network. But after downloading the package ns-allinone-2.29.tar.gz when I try to configure the package in ns-2.29 directory error is showing as tclcl is not configured. So configure it by giving the path name to the package.
So can anyone please help me....
Thanks
 
Old 09-13-2011, 02:46 PM   #2
knudfl
LQ 5k Club
 
Registered: Jan 2008
Location: Copenhagen, DK
Distribution: pclos2016 CentOS6.9 CentOS7.3 + 50+ other Linux OS, for test only.
Posts: 16,656

Rep: Reputation: 3281Reputation: 3281Reputation: 3281Reputation: 3281Reputation: 3281Reputation: 3281Reputation: 3281Reputation: 3281Reputation: 3281Reputation: 3281Reputation: 3281
Welcome to LQ.

The 32bits Ubuntu 11.04 can be used for the most ns-allinone-2.xx, I think.
The 64bits Ubuntu 11.04 : No.

32bits OS : cd ns-allinone-2.29/ && export CC=gcc34 CXX=g++34 && ./install

gcc34-compat-3.4.6_i386.deb :
https://docs.google.com/uc?id=0B7S25...nload&hl=en_US
g++34-compat-3.4.6_i386.deb :
https://docs.google.com/uc?id=0B7S25...nload&hl=en_US

sudo dpkg -i gcc34-compat-3.4.6_i386.deb g++34-compat-3.4.6_i386.deb
.. Then reboot, and gcc34 / g++34 can be used.

.
 
  


Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off



Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
SquidGuard not configured properly? Please help rlestage Linux - Server 31 02-23-2011 08:50 AM
is my swap configured properly? pellicle Linux - Newbie 5 08-05-2008 08:57 AM
NIC not configured properly mr-flibble Linux - Networking 4 03-28-2007 12:19 AM
no screens found but X configured properly??? Lbtg43 Linux - Newbie 3 10-11-2004 01:04 AM
ATI tv wonder ve not properly configured? jimMC Linux - Hardware 4 07-23-2004 04:21 AM


All times are GMT -5. The time now is 08:56 AM.

Main Menu
Advertisement
My LQ
Write for LQ
LinuxQuestions.org is looking for people interested in writing Editorials, Articles, Reviews, and more. If you'd like to contribute content, let us know.
Main Menu
Syndicate
RSS1  Latest Threads
RSS1  LQ News
Twitter: @linuxquestions
Facebook: linuxquestions Google+: linuxquestions
Open Source Consulting | Domain Registration