LinuxQuestions.org
Register a domain and help support LQ
Go Back   LinuxQuestions.org > Forums > Linux Forums > Linux - Newbie
User Name
Password
Linux - Newbie This Linux forum is for members that are new to Linux.
Just starting out and have a question? If it is not in the man pages or the how-to's this is the place!

Notices


Reply
  Search this Thread
Old 10-22-2008, 03:10 PM   #16
Adamantus
Member
 
Registered: Oct 2008
Posts: 45

Original Poster
Rep: Reputation: 15

I changed the video driver to (I think) gl and it worked, but I personally didn't like the dual window setup. Plus, it didn't have many options. I switched back to Totem but used Xine instead.

Now I get some "unknown error" every time I try to steam a movie in Xine. The problem is Firefox has "Movie Player" as the default player for all media files. I want to change it to Movie Player (Xine), but I can't find the executable in my files. Where would it be?
 
Old 10-22-2008, 03:15 PM   #17
Quakeboy02
Senior Member
 
Registered: Nov 2006
Distribution: Debian Squeeze 2.6.32.9 SMP AMD64
Posts: 3,277

Rep: Reputation: 126Reputation: 126
Use one of the two following commands:
Code:
whereis xine
locate xine
Usually this stuff is in /usr/bin/, /usr/local/bin/, or /sbin.
 
Old 10-23-2008, 02:57 AM   #18
jay73
LQ Guru
 
Registered: Nov 2006
Location: Belgium
Distribution: Ubuntu 11.04, Debian testing
Posts: 5,019

Rep: Reputation: 130Reputation: 130
Quote:
I changed the video driver to (I think) gl and it worked, but I personally didn't like the dual window setup. Plus, it didn't have many options.
That's why you should have installed smplayer instead.
To use movie player with firefox, you should install totem-mozilla (the totem plug-in); the same one that you were advised to uninstall if you wanted to use (s)mplayer to stream media.

Last edited by jay73; 10-23-2008 at 02:59 AM.
 
  


Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off



Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Have a Dell Inspiron 1100 with slow video or 640x480 video resolution? Solution here! beatupbilly Fedora 3 05-11-2007 11:44 AM
Drivers for gma950 video? (Integrated i945) + slow video in mplayer ivanatora Linux - Hardware 1 01-14-2007 02:19 PM
How to setup computer a switch/router? jimdaworm Linux - Networking 11 02-28-2005 12:45 AM
Newbie - Sound, video, and kernel questions/problems big_syner Debian 3 10-31-2004 12:01 PM
Computer won't see DHCP through switch otheralex Linux - Networking 1 07-30-2004 07:02 PM


All times are GMT -5. The time now is 11:33 PM.

Main Menu
Advertisement
My LQ
Write for LQ
LinuxQuestions.org is looking for people interested in writing Editorials, Articles, Reviews, and more. If you'd like to contribute content, let us know.
Main Menu
Syndicate
RSS1  Latest Threads
RSS1  LQ News
Twitter: @linuxquestions
Facebook: linuxquestions Google+: linuxquestions
Open Source Consulting | Domain Registration