LinuxQuestions.org
Register a domain and help support LQ
Go Back   LinuxQuestions.org > Forums > Linux Forums > Linux - Newbie
User Name
Password
Linux - Newbie This Linux forum is for members that are new to Linux.
Just starting out and have a question? If it is not in the man pages or the how-to's this is the place!

Notices

Reply
 
Search this Thread
Old 05-10-2008, 10:13 PM   #1
Cougar101
LQ Newbie
 
Registered: Apr 2008
Posts: 14

Rep: Reputation: 0
Why can't I send an email after a success install of SuSe


I successfully installed SuSE 10 with internet connectiong working sort of. I click on the Firfox icon and typed a email. Tried to send the email but text showed "Sending...." but it never did. Do you know what I need to do to complete the install of internet.
 
Old 05-10-2008, 10:30 PM   #2
Xian
Member
 
Registered: Feb 2004
Location: 33.31N -111.97W
Distribution: SuSE
Posts: 918

Rep: Reputation: 31
What do you mean when you say it is working "sort of"? And what Email service are you using?
 
Old 05-10-2008, 10:45 PM   #3
Cougar101
LQ Newbie
 
Registered: Apr 2008
Posts: 14

Original Poster
Rep: Reputation: 0
Using ComCast as a provider

sort of - met I could type the email in something that looks like a working email environment (Firefox) but it doesn't work. Unlike the Firefox environment that the I use. I am using google as a email.

Last edited by Cougar101; 05-10-2008 at 10:47 PM. Reason: email service is google
 
Old 05-10-2008, 11:39 PM   #4
btmiller
Senior Member
 
Registered: May 2004
Location: In the DC 'burbs
Distribution: Arch, Scientific Linux, Debian, Ubuntu
Posts: 4,128

Rep: Reputation: 319Reputation: 319Reputation: 319Reputation: 319
Are you using GMail? If so and the form loads it sounds like the Internet is working. Can you navigate to other pages as normal.

If it sticks on "sending..." in GMail, that's something that happens on the server side. The only client side action that would cause sending to hang is if you are uploading an attachment. Otherwise it would appear that the problem may be with Google. Assuming you can browse the Web normally, maybe you would be best off just trying again in a little bit.
 
  


Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Setup new Linux install to send outgoing email only BigFunkyChief Linux - Server 1 12-05-2007 03:15 PM
Send email to internet from 2nd SuSE via internal postfix server joadoor Linux - Networking 2 12-25-2006 10:40 AM
SuSE 9.2 Pro: can read but not send email longtex Suse/Novell 8 07-23-2005 04:21 PM
Presario 2100 Suse 9.0 install success? pk108 Linux - Laptop and Netbook 5 11-24-2003 10:22 PM


All times are GMT -5. The time now is 12:48 AM.

Main Menu
My LQ
Write for LQ
LinuxQuestions.org is looking for people interested in writing Editorials, Articles, Reviews, and more. If you'd like to contribute content, let us know.
Main Menu
Syndicate
RSS1  Latest Threads
RSS1  LQ News
Twitter: @linuxquestions
identi.ca: @linuxquestions
Facebook: linuxquestions Google+: linuxquestions
Open Source Consulting | Domain Registration