LinuxQuestions.org
Download your favorite Linux distribution at LQ ISO.
Go Back   LinuxQuestions.org > Forums > Linux Forums > Linux - Newbie
User Name
Password
Linux - Newbie This Linux forum is for members that are new to Linux.
Just starting out and have a question? If it is not in the man pages or the how-to's this is the place!

Notices


Reply
  Search this Thread
Old 09-24-2009, 02:13 PM   #1
rajevar
LQ Newbie
 
Registered: Aug 2009
Posts: 20

Rep: Reputation: 0
Why are user credentials not being passed to server at time of login?


i have ssl configured on the server ( RHL ) and it will prompt me to enter my username and password when i access the server. its a python app and if i print logged in user on the page it displays "user = none". I am working on the development machine. if i do the same on production, it says "user = root" , i am logging into the system using my userid not as root ..

my issue is, i want the development server to identity the user. for some reason my user credentials are not being passed to the server. One more thing, the ssl cert i use on development server is not valid, its actually the certificate i copied from prod server. is this the issue ? when i log in it says

"You attempted to reach dev01.domain.com, but instead you actually reached a server identifying itself as prod.domain.com"

and a button for "proceed anyway"

thanks,
RR
 
Old 09-24-2009, 02:30 PM   #2
lhorace
Member
 
Registered: Aug 2009
Distribution: Fedora
Posts: 126

Rep: Reputation: 21
You say it prompts you for your user credentials, if you you are using Firefox, install Live-HTTP-headers extension. Visit the page again, open Live-HTTP-headers and see what's it sending to the server. Second, it doesn't matter what cert you are using, that's just a warning, explaining your security risk. It can't guarantee that the site you visiting is really a secure connection
 
Old 09-24-2009, 04:57 PM   #3
rajevar
LQ Newbie
 
Registered: Aug 2009
Posts: 20

Original Poster
Rep: Reputation: 0
thanks for you quick reply !!

i installed live-http , it only tells about the http request, doesn't give any info about the user credentials. i may be wrong, i never used it before. I compared the prod http log with the dev and i see more http request being sent to the prod server compared to the dev. Is there anything else i need to consider ?

thanks
 
  


Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off



Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Unable to login useing domain credentials steeleweb Linux - Software 0 07-15-2009 01:39 PM
how to get user login time haplo Linux - Newbie 4 02-05-2009 03:01 AM
samba - never forgetting login credentials noir911 Linux - Server 2 01-21-2009 06:45 PM
GDM: Access login credentials after login elchupanebre Linux - Desktop 5 10-30-2008 05:53 AM
Samba Printing without Login/Credentials luke802 Linux - Software 0 12-23-2007 09:46 AM


All times are GMT -5. The time now is 01:07 PM.

Main Menu
Advertisement
My LQ
Write for LQ
LinuxQuestions.org is looking for people interested in writing Editorials, Articles, Reviews, and more. If you'd like to contribute content, let us know.
Main Menu
Syndicate
RSS1  Latest Threads
RSS1  LQ News
Twitter: @linuxquestions
Facebook: linuxquestions Google+: linuxquestions
Open Source Consulting | Domain Registration