LinuxQuestions.org
Latest LQ Deal: Linux Power User Bundle
Go Back   LinuxQuestions.org > Forums > Linux Forums > Linux - Newbie
User Name
Password
Linux - Newbie This Linux forum is for members that are new to Linux.
Just starting out and have a question? If it is not in the man pages or the how-to's this is the place!

Notices


Reply
  Search this Thread
Old 03-19-2014, 01:13 PM   #1
NotionCommotion
Member
 
Registered: Aug 2012
Posts: 561

Rep: Reputation: Disabled
Where should ssl_module be added?


The default /etc/httpd/conf.d/ssl.conf includes "LoadModule ssl_module /etc/httpd/modules/mod_ssl.so"

https://github.com/gitlabhq/gitlab-r.../centos#apache describes not using /etc/httpd/conf.d/ssl.conf, and instead use /etc/httpd/conf.d/gitlab.conf. Note that "LoadModule ssl_module /etc/httpd/modules" is not located in gitlab.conf, so they say to add it to /etc/httpd/conf/httpd.conf.

Should I include this command in httpd.conf or gitlab.conf?

Thanks
 
Old 03-19-2014, 01:23 PM   #2
kirukan
Senior Member
 
Registered: Jun 2008
Location: Eelam
Distribution: Redhat, Solaris, Suse
Posts: 1,274

Rep: Reputation: 148Reputation: 148
How you installed Apache? I think by default the mod_ssl will be loaded in Apache
Just try "httpd -M" and check the output
 
Old 03-19-2014, 01:45 PM   #3
NotionCommotion
Member
 
Registered: Aug 2012
Posts: 561

Original Poster
Rep: Reputation: Disabled
Yes, Apache is installed. My question is whether Should I include "LoadModule ssl_module /etc/httpd/modules/mod_ssl.so" in httpd.conf or gitlab.conf.
 
Old 03-19-2014, 01:59 PM   #4
kirukan
Senior Member
 
Registered: Jun 2008
Location: Eelam
Distribution: Redhat, Solaris, Suse
Posts: 1,274

Rep: Reputation: 148Reputation: 148
Make sure the module is already loaded or not...
SSL module should load in Apache..
 
  


Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off



Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Apache won't start - module ssl_module is already loaded - FIXED DuttonMa Linux - Server 2 12-12-2009 06:15 PM
Help: Added HDD gives no added free space? LouArnold Linux - Hardware 5 10-12-2009 12:27 PM
Apache/2.2.4 openSUSE10.3 not listening on port 443 even ssl_module is present farhan Linux - Server 6 10-27-2008 12:42 PM
Observer added ??? Chikne Slackware 1 11-25-2006 04:09 AM
Added New HD - Can't See it. thebrave65 SUSE / openSUSE 9 06-14-2005 12:23 PM


All times are GMT -5. The time now is 06:20 PM.

Main Menu
Advertisement
My LQ
Write for LQ
LinuxQuestions.org is looking for people interested in writing Editorials, Articles, Reviews, and more. If you'd like to contribute content, let us know.
Main Menu
Syndicate
RSS1  Latest Threads
RSS1  LQ News
Twitter: @linuxquestions
Facebook: linuxquestions Google+: linuxquestions
Open Source Consulting | Domain Registration