LinuxQuestions.org
Latest LQ Deal: Complete CCNA, CCNP & Red Hat Certification Training Bundle
Go Back   LinuxQuestions.org > Forums > Linux Forums > Linux - Newbie
User Name
Password
Linux - Newbie This Linux forum is for members that are new to Linux.
Just starting out and have a question? If it is not in the man pages or the how-to's this is the place!

Notices


Reply
  Search this Thread
Old 04-16-2008, 07:49 AM   #31
i_nomad
Member
 
Registered: Mar 2008
Distribution: RedHatES4
Posts: 144

Original Poster
Rep: Reputation: 15

I tried looking on (connect to /var/lib/imap/socket/lmtp[/var/lib/imap/socket/lmtp]: Permission denied) and checked many things but could not get things to work. I decided to reinstall OS, postfix and cyrus-imap again and it all works as I thought it should.

I have an inkling that there may have been an incorrect perl_tree_simple module loaded up..not sure if this is linked


Now my problem is netstat -ntlp is showing:
tcp 0 0 127.0.0.1:25 0.0.0.0:* LIST
This does not look correct I would expect local address 0.0.0.0:25
Why is this happening...what have I missed.

The impact of this is that if I set the smtp to localhost mail is sent and imap recieves fine, but ofcourse I want it to point to the mail.test.com domain name.

My host file has
127.0.0.1 localhost
10.17.0.1 mail mail.test.com

Any help would be appreciated/
 
Old 04-16-2008, 08:38 AM   #32
datopdog
Member
 
Registered: Feb 2008
Location: JHB South Africa
Distribution: Centos, Kubuntu, Cross LFS, OpenSolaris
Posts: 806

Rep: Reputation: 41
check your postfix configuration for the interfaces it is binding to
 
Old 10-23-2009, 03:35 AM   #33
johnson324
LQ Newbie
 
Registered: Oct 2009
Posts: 1

Rep: Reputation: 0
I've same problem and solved

Just add this line to imapd.conf

allowplaintext: yes
 
  


Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off



Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Webmin problem Acoole Linux - Server 3 06-04-2007 06:14 PM
Webmin Problem Peter_APIIT Linux - Software 3 04-04-2007 08:36 AM
webmin troubles - Failed to write to /etc/webmin/module.infos.cache : No space left o coal-fire-ice Linux - Software 1 07-28-2005 11:08 AM
Webmin Problem andshrew Linux - Newbie 1 09-06-2004 01:48 AM
Webmin Problem ?? Morpheus Linux - Software 2 05-24-2003 06:27 PM


All times are GMT -5. The time now is 05:12 AM.

Main Menu
Advertisement
My LQ
Write for LQ
LinuxQuestions.org is looking for people interested in writing Editorials, Articles, Reviews, and more. If you'd like to contribute content, let us know.
Main Menu
Syndicate
RSS1  Latest Threads
RSS1  LQ News
Twitter: @linuxquestions
Facebook: linuxquestions Google+: linuxquestions
Open Source Consulting | Domain Registration